Marjeta je napisala odlično poročilo, mogoče le kakšna zanimiva.
Glede na odzive na Koroških 100, sem pričakoval kar malo kolono proti Triglavu, a se vsem žal ni izšlo. Najbolj sem pogrešal Zdravca in njegov fotoaparat
Glede na to, da je imel Srečko od prvega dne 100km več v nogah sem mu sledil in se prilagajal njegovemu tempu. Se je pa zgodilo, da sem ga na trenutke lovil tudi s 4:30 tempom. Skozi Tuhinjsko dolino je bilo super teči, saj je prometa malo. Od Brnika proti Kranju pa tek postane skakanje s ceste v kanal ob njej in nazaj in vzame veliko energije in časa. Tovornjakov in ostalega plehovja je toliko na ozki cesti, da se tudi ob želji umakniti se nimajo kam.
Prvič sem šel skozi jedro starega Kamnika in zelo mi je bilo všeč, tako da si ga ob priliki pojdem pogledat in spit kakšno kavico v senci tiste lepe ulice.
Skozi Kranj je bilo kar nekaj vzpodbude, srečevala sva znane tekače ki so klicali :" Na Triglav, na Triglav?" Tekaški forum ima svojo moč
Vreme nam je služilo, da bolje ne bi moglo, le proti koncu avanture nas je pričelo priganjati kot bi hotelo reči, sedaj je pa dovolj, pojdite že domov.
In smo šli.
Rad bi poudaril, da tole ni tek za tekače, ki dajo do cilja vse od sebe, ker je treba prihraniti energije, da se z vrha Triglava spraviš po spolzkih skalah in koreninah nazaj na Pokljuko.
Srečko in Marjeta odlična družba sta, vsem ostalim pa hvala za vzpodbudo, septembra pa morda ...