Vse je enkrat prvič - uradno moj prvi javni tek na kaki organizirani tekaški prireditvi

Hm, kaj naj rečem, preživel in pretekel sem, pa čeprav se mi je zadnjih 500 m zdelo kot večnost

Postavljeni cilj nisem izpolnil (pod 50 min - pa čeprav presežen že en mesec nazaj), vendar se zaradi tega ne bom požrl, ker vem kje sem naredil napako

Po nekem črednem nagonu in neizkušeni tekmovalnosti, sem začel seveda močno prehitro za svojo raven (3,9) in posledično na 3,5 km že izgorel. Kriza se je vlekla tam do 7 -ke, ko se je stanje malo izboljšalo (po moje tudi zaradi bližine cilja in zadostne hidracije). Svoje je dodala tudi vročina (kot je že rekel Pajo, bilo je res vroče

) ter konstanten tek po asfaltu, saj imam veliko raje trail. Zadihan niti nisem bil, vendar moči ni bilo od nikoder

Ko sem zagledal ciljna vrata, sem še kokr se je dalo pospešil in zmomljal svojo številko zapisničarki. Da tudi meni je odpadla številka, saj se je karton ves razmočil in strgal (mogoče nalepke kot pri cici teku drugo leto ?), ki sem jo prišlepal zmečkano v roki in jo zdaj peglam doma

Danes sem ok, bolečin nimam nobenih, ego se s časom bo popravil

Drugače pa prireditev luštna, organizacija ok, ljudje vzpodbujajo in navijajo, vode dosti, tuš je bil, sladkarije in hrana po teku zagotovljena. Srečal sem še sodelavca, ki mi je delal družbo do starta. Vem pa in kokr ga poznam, je končal nekje pri 35 min

Bravo in lp A. Sem užival ? Koncu koncev, sem, zelo. Pridem tudi drugo leto ? Zagotovo. Še žena, ki je v začetku bila rahlo skeptična do vsega tega, je uživala&navijala na polno in bila ponosna ne mene

In kaj je boljšega od tega

Prijetno nedeljo vsem, M
Nism nor, ker tečem ... normaln pa tud ne !?