Dolgi napisal/-a:Sej ne da ne bi blo fajn laufat 80km+/teden sam zame je to zaenkrat še znanstvena fantastika k bi se po tretjem tednu sesulo telo
Tud sam bom postopoma večal km, tako da pridem nekje do 80+, potem pa padec v zadnjih dveh tednih pred LM42.
Pa upam da se vidimo na progi in na cilju 
Niti slučajno ne bi zdržal 3 tedne, razen če se nisi že do sedaj kar dosti ukvarjal s tekom in športom nasploh, verjemi, ni šans, da bi zdržal 3 tedne...pa ne mislim nič slabega s tem, samo tek na dogle proge ni šala..
Ne vem, jz sem pregledal kar nekaj programov in nikjer nisem zasledil, da bi človek "moral" pretečt recimo 80km/teden če trenira za maraton...dejansko sem šel pogledat recimo moj program (Asics) in program Jeffa Galloway-a (Od jogginga do maratona) in se ne razlikujeta dosti po razdaljah/teden in niti en sam samcat teden ne pridem na razdaljo večjo kot je 55 km/teden.
Je pa res, da se z višjimi cilji kar se časa tiče, veča tudi obseg treninga..to je res. A midva sva začetnika...torej, jz ne bom niti slučajno za svoj 1.maraton tekel +80km/teden.
Če je to napačna ali prava odločitev, boma pa videla 28.oktobra. Upam, da v cilju!