- 20 Avg 2012, 12:09
G. Stgara kost, vi ste krivi, da sem kupil ON:)
Zanimiva situacija, danes sem sem okrog 8:10 zjutraj peljal v intersport kupit teniske, in na semaforju preko ceste leti (tam poleg lekarne Lah) gospod srednjih let, pogledam obutev in vidim rumene ON takoj sme vedel, da ste to vi, torej mi je usoda povedala katere teniske kupit.
Sem šel nato v intersport in doživel gromko razočaranje, imajo 10 parov tekaških superg od tega jih je 5 za offfroad, katastrofalno sabo založeno.
nato sem se podal v iskanje trgovine enim, ki nisem imel pojma kje je. S pomočjo strica googla sem jo relativno hitro našel. No, nato sem pa preizkušal ON copate, in že pri samem preizkuso sem bil zelo zadovoljen z občutkom na nogi. Glede na to da imam 75-77 kg, sem se odločil za lažji copat in sicer cloudserfer. sivo oranžen model, komaj čakam, da ga zvečer preizkusim, mogoče mi pa bo pomagal, da bom kaj hitreje tekel, moram kar rečt, da sem tiste sorte tekača, ki prvih 70% teče po prstih pol pa ko več ne gre pa kar malo na peto tečem:). Edino 1 stvar me skrbi sem delni pronator, ne sicer prehud ampak delno pa mi obrača nogo navznoter, tile ON so namreč brez kakeršnekoli podpore, upam, da nebo to problem, saj me že zdaj pokostnica boli in to precej, + golenske mišice odkar sem imel poškodav levi gleženj zgleda, da podzavestno bolj obremenjujem desno nogo.
Vsekakor javim zvečer več.