- 26 Avg 2012, 16:27
Marsikaj se da razbrati iz dobrih rezultatov. To je lahko tudi stvar domišljije pri analizi/interpretaciji/prikazu rezultatov. Npr. če bi rezultati pokazali, da je večina tekačev iz Celja učiteljev, lahko sklepamo da je to pozitivno za učence iz Celja (ker so učitelji potem zdravi, zadovoljni s samimi sabo, itd. To je ena taka sociološka ugotovitev. Pa še več bi se jih našlo...
mrZ napisal/-a:Sam sem izpolnil anketo, ni pa mi jasno kaj imajo vprašanja o zaposlenosti veze s tekom. Če se kdo zaradi službe prepira z nekom po forumu, kot se je že dogajalo, je to zame smetenje in bi admin lahko brisal take zadeve. Kaj pa mene, ali pa 99% tistih ki beremo TF, zanima kaj je kdo po poklicu, kako težko dela, ali pa kako nekdo v službi uživa.
Marsikaj se da razbrati iz dobrih rezultatov. To je lahko tudi stvar domišljije pri analizi/interpretaciji/prikazu rezultatov. Npr. če bi rezultati pokazali, da je večina tekačev iz Celja učiteljev, lahko sklepamo da je to pozitivno za učence iz Celja (ker so učitelji potem zdravi, zadovoljni s samimi sabo, itd. To je ena taka sociološka ugotovitev. Pa še več bi se jih našlo...
Ko tečem...zbežim onstran, da bi se nato vrnil še boljši (človek).
Spodbuda pomaga. Ni vrag, da ne bi prišli nad 1000....