- 26 Avg 2012, 16:27
Marsikaj se da razbrati iz dobrih rezultatov. To je lahko tudi stvar domišljije pri analizi/interpretaciji/prikazu rezultatov. Npr. če bi rezultati pokazali, da je večina tekačev iz Celja učiteljev, lahko sklepamo da je to pozitivno za učence iz Celja (ker so učitelji potem zdravi, zadovoljni s samimi sabo, itd. To je ena taka sociološka ugotovitev. Pa še več bi se jih našlo...
mrZ napisal/-a:Sam sem izpolnil anketo, ni pa mi jasno kaj imajo vprašanja o zaposlenosti veze s tekom. Če se kdo zaradi službe prepira z nekom po forumu, kot se je že dogajalo, je to zame smetenje in bi admin lahko brisal take zadeve. Kaj pa mene, ali pa 99% tistih ki beremo TF, zanima kaj je kdo po poklicu, kako težko dela, ali pa kako nekdo v službi uživa.
Marsikaj se da razbrati iz dobrih rezultatov. To je lahko tudi stvar domišljije pri analizi/interpretaciji/prikazu rezultatov. Npr. če bi rezultati pokazali, da je večina tekačev iz Celja učiteljev, lahko sklepamo da je to pozitivno za učence iz Celja (ker so učitelji potem zdravi, zadovoljni s samimi sabo, itd. To je ena taka sociološka ugotovitev. Pa še več bi se jih našlo...

Ko tečem...zbežim onstran, da bi se nato vrnil še boljši (človek).