Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 gumpy
Domžalska TF 10ka.
Odlična organizacija, vzdušje, vreme (dež) je bilo tudi fajn po dolgem času.
Pa še z rezultatom sem zelo zadovoljen :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
:evil: Danes pa nisem samo tekla, ampak tudi malo po zraku letela :twisted: in pristala na dlaneh, komolcu in desnem kolenu na asfaltu. Ne vem, kaj je bil razlog, ali sem se pri prečkanju ceste v nekaj spotaknila, ali mi je zdrsnilo zaradi peska :?:
Res je bila tema, ampak po tej cesti sem navajena teči po temi.

Pohvala modri viteški majici z lanskega teka, kljub temu, da sem tudi z rebri malo podrsala ob rob pločnika, se ni strgala :D . Mogoče bi kazalo uporabiti še njihovo lučko :evil: .

Pa naj še kdo reče, da je tek 100% zdrav, takole poravsana nisem bila že od otroških let :evil: .
Uporabniški avatar
 Misho76
Asparagus napisal/-a::evil: Danes pa nisem samo tekla, ampak tudi malo po zraku letela :twisted: in pristala na dlaneh, komolcu in desnem kolenu na asfaltu. Ne vem, kaj je bil razlog, ali sem se pri prečkanju ceste v nekaj spotaknila, ali mi je zdrsnilo zaradi peska :?:

Pohvala modri viteški majici z lanskega teka, kljub temu, da sem tudi z rebri malo podrsala ob rob pločnika, se ni strgala :D . Mogoče bi kazalo uporabiti še njihovo lučko :evil: .

Pa naj še kdo reče, da je tek 100% zdrav, takole poravsana nisem bila že od otroških let :evil: .

Kake adrenalinske teke se pa greš :lol: Upam, da si ok že dons, tek je zdrav, rane se bodo pocelile, prav tako ego :wink: Naj ti drugič luč sveti in ti obvaruje noge :mrgreen: lpM
Uporabniški avatar
 Misho76
Dons so bli na vrsti intervali :cry: 15 min ogrevalnega teka, 5 x 400 m z vmesnimi 400 m izteki, 5 x 200 m z vmesnimi 200 m izteki, 10 x 100 m z vmesnimi 100 m izteki, 15 min počasnega izteka, stretching in čokoladno mleko :D
Uporabniški avatar
 jedrnat
Mocho napisal/-a:Ogrevanje, 5x milja v tekmov. tempu, iztek. :)

I usually "train in meters".
Why dou you "train in miles" mister Mocho? :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Misho76 napisal/-a:
Asparagus napisal/-a::evil: Danes pa nisem samo tekla, ampak tudi malo po zraku letela :twisted: in pristala na dlaneh, komolcu in desnem kolenu na asfaltu. Ne vem, kaj je bil razlog, ali sem se pri prečkanju ceste v nekaj spotaknila, ali mi je zdrsnilo zaradi peska :?:

Kake adrenalinske teke se pa greš :lol: Upam, da si ok že dons, tek je zdrav, rane se bodo pocelile, prav tako ego :wink: Naj ti drugič luč sveti in ti obvaruje noge :mrgreen: lpM

Vse bo v redu, hvala. :D Potem, ko človek eno stvar počne že par let na isti način, postane manj previden in zdaj bom spet bolj pazila. Mislim, da večino časa sploh ne gledam po tleh, tako se zamislim med tekom :D .
Uporabniški avatar
 Misho76
Včeraj hitrih 7 km. Prekinil trening, ker me je zabolelo (zapeklo) v Ahilovi tetivi desne noge :evil: Doma namazal s Persikdolom in hladil z gelom. Situacija danes boljša. Vidim jutri kaj bo, ko se spravim tečt.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Zjutraj, 4km mešano hoja/tek (3km teka), z utežmi (odvečne kile, terenski otročki voziček, 11kilski dojenček) :oops:

lp,
m
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA