- 26 Avg 2012, 20:20
Odtekel tekmo za Štajersko Koroški pokal in pokal treh občin .Pretekel 13,8 km gorskega teka in 700m v r .Zadovoljen .
Asparagus napisal/-a::evil: Danes pa nisem samo tekla, ampak tudi malo po zraku letelain pristala na dlaneh, komolcu in desnem kolenu na asfaltu. Ne vem, kaj je bil razlog, ali sem se pri prečkanju ceste v nekaj spotaknila, ali mi je zdrsnilo zaradi peska
![]()
Res je bila tema, ampak po tej cesti sem navajena teči po temi.
Pohvala modri viteški majici z lanskega teka, kljub temu, da sem tudi z rebri malo podrsala ob rob pločnika, se ni strgala. Mogoče bi kazalo uporabiti še njihovo lučko
.
Pa naj še kdo reče, da je tek 100% zdrav, takole poravsana nisem bila že od otroških let.
Mocho napisal/-a:Ogrevanje, 5x milja v tekmov. tempu, iztek.
Misho76 napisal/-a:Asparagus napisal/-a::evil: Danes pa nisem samo tekla, ampak tudi malo po zraku letelain pristala na dlaneh, komolcu in desnem kolenu na asfaltu. Ne vem, kaj je bil razlog, ali sem se pri prečkanju ceste v nekaj spotaknila, ali mi je zdrsnilo zaradi peska
![]()
Res je bila tema, ampak po tej cesti sem navajena teči po temi.
Pohvala modri viteški majici z lanskega teka, kljub temu, da sem tudi z rebri malo podrsala ob rob pločnika, se ni strgala. Mogoče bi kazalo uporabiti še njihovo lučko
.
Pa naj še kdo reče, da je tek 100% zdrav, takole poravsana nisem bila že od otroških let.
Kake adrenalinske teke se pa grešUpam, da si ok že dons, tek je zdrav, rane se bodo pocelile, prav tako ego
Naj ti drugič luč sveti in ti obvaruje noge
lpM
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA