Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 muc
Zaenkrat samo to...VESEL SEM juhuhu!!! :juhuhu:

Hvala vsem za lep, nepozaben dan!
Super ste, jutri pa napišem kaj več(kot ponavadi :-- )...odpočijte se! :wink:

p.s.
:TF) :laola
 nana
miciM napisal/-a:Drugo leto pa nova razdalja :D .

In ker so od letos očitno nove medalje, boš morala še star komplet popolnit :wink: A si videla kakšna je tista za 75 km :shock:

No, meni tudi letos ni uspelo dobiti še kakšno drugo različico medalje. Glede na vreme in kondiciji primerno sva zaključila v Mozirju. Letos z enakim rezultatom kot lani :D
Drugo leto pa spet poskusim (vsaj do Luč bi bil že lep uspeh :wink: )
Nazadnje spremenil nana, dne 01 Sep 2012, 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Internetnih rezultatotov še ni ali pač?
Kratko poročilo,moj prvi tek po osem mesečni odsotnosti zaradi zloma ramena,zelo zadovoljen,kajti Logarska je nekaj posebnega,ne moreš je zamuditi.Ko bi kdo vedel,kaj vse sem prestal,da sem se je lahko udeležil. :oops: Ponovno nekaj starih obrazov,ki sem jih že pogrešal,nekaj novih poznanstev in tek iz Mozirja s časom pod 3:30. :D :D :D Kaj šele bo,ko bom stoprocentno pripravljen. :?: Prelepa vrnitev med tekače in vse čestitke organizatorjem,zame so krasni.Drugo leto pa spet,razdalja pa naj bo še neznanka.Vse čestitke tekačem na 75 km razdalji.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

danes sem šel v Logarsko odteči kontrolnih 17 km, da preverim stanje moje vnete ahilove tetive. Rezultat = ni še dobro :(

Bo treba nadaljevati s terapijami in prisilnim počitkom :(

Sicer pa, čestitke vsem ki ste danes premagali katero koli razdaljo, še posebej pa tistim, ki ste stali na stopničkah. Pogoji za tek so bili odlični.

Tukaj je nekaj FOTK s proge in razglasitve rezultatov najhutrejših.

Lp, Matjaž
Evo, po 7 letih sem se zopet pojavil na štartu najkrajše preizkušnje te dirke... :D Sicer sem imel v planu že lansko leto, da zopet tečem tukaj, vendar mi je bolezen to preprečila... :(, no letos se mi je vse izšlo bolje kot sem pričakoval... :D Glede rezultata sicer nisem vedel, kaj naj pričakujem, še posebej po dveh relativno neuspešnih polmaratonih... :? (Vrbsko jezero in Kočevje) v prejšnjih dveh vikendih, no vseeno sem si želel, da bi za dvajset minut izboljšal svoj 7 let star rezultat :roll: in sem računal da bi tekel okoli 01.08h, no tudi z 1.10h bi bil zadovoljen... 8), no izšlo se je pa še precej bolje, moram pa priznati, da mi je bilo tudi vreme precej naklonjeno (hladno in dež) :D :clap:
No, kokrkoli že na štartu srečal precej znanih, postavil se tudi nisem čisto spredaj in v pogovoru čakal na štart :argue: Po štartu, ki je bil kar hiter sem se znajdel nekje na 8. mestu in poskušal ujeti MatjažaV... :), spredaj se je hitro oblikovala vodilna trojka (Schaubach, Švigelj, Guzelj), kmalu sem se znašel v drugi trojki z Matjažem in še enim meni neznanim tekačem...Tempo se mi ni zdel prehud, tako, da sem nekaj časa tekel v družbi moje trojke... 8)Po nekaj km se mi je vseeno zdelo, da se vodilna trojka preveč oddaljuje in sem pospešil, sicer sem pričakoval, da mi bo kdo iz moje trojke sledil, vendar se to ni zgodilo, tako, da sem se naenkrat znašel sam v lovu za vodilnimi... :lauf: :shock: :) Ves čas sem jih gledal, kar mi je dalo dodatno motivacijo, in se priganjal kolikor se je dalo... :shock: po km oznakah sem ugotovil, da ves čas zaostajam za cca pol minute in razlike mi ni uspelo zmanjševati... :evil: , še posebej ker je proga postajala zmeraj bolj strma... :?, vseeno nisem popuščal in sem vseeno upal, da mi bo uspelo, še posebej zadnje 3 km ko sem prišel na začetek vhoda v Logarsko dolino, kjer je bilo malo spusta, tako, da sem spet pospešil, vendar mi je kmalu oz. po kakšnem km začelo primanjkovati moči (lov za vodilnimi mi je očitno vzel preveč moči, pa mogoče tudi nisem imel več prave motivacije)... :oops:
No, kokrkoli že sem s časom 01.05.40 min pritekel v cilj, kar je zadostovalo za 4. mesto abs. ter 2. v kategoriji in bil seveda zelo zadovoljen s svojim tekom in uvrstitvijo:D 8)
Po prihodu v cilj sem imel kar malo težav z iskanjem tušev in opreme :shock:, v deževnem oz. hladnem vrememu mi je prov pasala topla enolončnica na suhem pod šotorom, kjer sem počakal svojo boljšo polovico, ki je odtekla svojih prvih 75 km s časom 07.37h... :clap: , tako, da Maja :heart še enkrat iskrene čestitke odličen tek ter zmago v kategoriji... :laola :clap: :cast1:
Čestitke tudi vsem ostalim za odličen tek oz. rezultate na vseh razdaljah... :laola Drugače pa lepa prireditev, tudi zelo dobro organizirana... :clap: , edino sem pogrešal nagrade v kategorijah na najkrajši razdalji... :oops:
Lp :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Organizatorjem bi predlagal, da naslednje leto tečemo v nasprotno smer ker sem se na koncu že orenk matral v tisti klanec!
Hej ho, hej ho!!!

Huh, pa je za nami :) ultre v Logarski sem se udeležil drugo leto, lansko leto pa soncu, to leto pod oblaki im malo po dežju, ma to nas ni motilo, no ja, prav nasprotno, prav pasalo je :)
Prav super je bilo, lanskoletni čas sem izboljšal za eno uro in deset minut, niti v najslajših sanjah si tega nisem predstavljal, in sedaj znaša 6:19:pa še malo fičnikov.

Lepo je štartat v Celju, pa potlej skozi vse vasi, tja gori do Logarske, lep tek, čestitke vsem forumašem na vseh razdaljah, posebne čestitke pa še Perotu, waw :shock: !!!!!

Danes pa počivat, čist po jajcih hodem, vse boli :D

Lepo bodte! 8)
Uporabniški avatar
 tae
Po slikah sodeč je bilo tu večino tekaške Slovenije.

Na stopničkah ponavljajoči obrazi. :laola :clap:

Obivankenobi: zate sem mislil, da si nehal pisati na forum. Še enkrat si dokazal, da si še vedno v super formi, tako da lahko sedaj še javno priznam tvojo letošnjo premoč. Čeprav še ni konec leta, si dvoboj že zmagal s 6:2, s skupno prednostjo vseh skupnih tekem 3 min. in 52 sekund. Bravo. :clap: :clap: :clap: Aja, ljubezen dobro vpliva nate. :D

Ta teden greva na pijačko, da malo analizirava vse skupaj bolj podrobno.
Čestitke vsem na maratonu, tudi organizatorju in vsem sodelujočim :laola . Za razliko od lanske 42-tke (vročina), je letos bil pravi užitek laufati proti logarski. Mislim, da je vsem kar letelo v naročje KSA. Sam sem dosegel osebni rekord 3:45 :D in bil zelo zadovoljen glede na to, da resneje laufam kake 4 leta. Prvič se tudi oglašam na TF in moram priznati, da sem do sedaj s prebiranjem prispevkov izvedel veliko koristnega in tudi kakšno "finto".
Danes pa ob vsaki drobni bolečini prijeten spomin na včerajšnje uživanje, med :lauf: in po teku :beer: . Lp.
tae napisal/-a:Obivankenobi: zate sem mislil, da si nehal pisati na forum. Še enkrat si dokazal, da si še vedno v super formi, tako da lahko sedaj še javno priznam tvojo letošnjo premoč. Čeprav še ni konec leta, si dvoboj že zmagal s 6:2, s skupno prednostjo vseh skupnih tekem 3 min. in 52 sekund. Bravo. :clap: :clap: :clap: Aja, ljubezen dobro vpliva nate. :D

Ta teden greva na pijačko, da malo analizirava vse skupaj bolj podrobno.

Uff Tae, s tem priznanjem si me pa kar :shock: :oops:, res, da mi je predvsem zaradi vremena uspel en dober tek, ampak vseeno mislim, da ne smeš vreči puške v koruzo :nono: :), ja nč bova še kakšno rekla na :toast:
Pa ljubezen očitno ne vpliva samo dobro na moje :lauf: ampak tudi na moje :hack: na :TF)

Lp :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA