No sem se končno zbrcal do kompa

, je mal cajta že mem
Najprvo bi čestital vsem Nam

, Vam, organizatorjem, Slovenski vojski, gasilcem, ZŠAM jevcem, policistom in ostalim udeležencem, ki so doprinesli letošnji bolj mokri Logarski tekmi. Predvsem pa se zahvaljujem ženi Bernardi

, da je bila poleg in prevažala - prenašala naju dva ceu cajt.
Seveda se morava zahvaliti z Vandrovcem tudi vodji organizatorju Odonu

, ter stotniku Zidarju iz Slovenske vojske

, da so nama dovolili štartati ob 04:00 uri zjutraj v Celju

.
Tkole je blo: Lani je pač padel dogovor

da letos grem z Vandrovcem povandrati celotno traso, spomladi sva se malce slišala in trenirala vsak po svojih močeh in zmožnostih

……malce si zamižite pa probejte tečt, da bo lažje razumeti njegove treninge ob Savinji, na morju, na tekalni stezi in še kje

.
Sreča je bila na najini strani, da se je vse poklapalo od zdravja in nepoškodb

, pa tudi vremena, ki nama je čisto odgovarjalo, ter prevandrati celotno 75tko.
Ko sem malce brskal po googlu

, mi je ta ata namignil datum Ivanovega rojstva- Abraham ga letos novembra 2ga bo obiskal in če ga tko pogledaš je po mlajši videt, po pa to sešteješ se pa glih zgliha s tole traso 75 km

, tko kt men za 40 pa 400 km takrat ko je Boltezova ekipa organizirala Trans Slovenija

. Vandrovca pa najbolj spoznate skozi tele z na12 strani

[
http://www.zveza-slepih.si/rikoss/rikos ... 1_2011.pdf on je pa res CAR
Zvečer pozen spanec in zgodnje vstajenje ob 2 uri,

naštimal vse v avto, glede na obete je bilo precej cunj in superg za oba , če bi res padal

, na srečo vseh je bilo ugodnejša varianta vremena. Spotoma pobereva še Vandrovca, pa naprej na štart, z zamudo 25 minut sva štartala. Še dobro, ker sva ujela še Leskovarjevo Sonjo - AISHO

, ki je tudi že prispela z Gorice, tako da naju je »poštartala« pa sva šla veselo na delo……sem ga sprobal malce zmesti

kje sva že……

…ma se Vandrovc ni dau…….ma vse naštudiran u nulo……

..tle ob Savinji. Kot je že v navadi organizatorja

je trava lepo pokošena bila, med lužami sva se šla Ladice potaplat

, da nisva nagazila kakšno mino »lužo«, bilo je prov fajn tema, mir, oznake so bile dobro vidne. Prva okrepčevalnica se je ravno prštimvala ko sva prišla tja

, sva že dobla porcijo še snemal so naju, pa hajd dalje pod mostove čez mostove pr Garantu pa že PRVI tekači

sva jih koj spodbujala, sami znani pa neznani so mem letal…….
Carsko

je bilo vse VAS fante in punce videt pa srečat, vmes…

.se mi je to prvič zgodil……k sm pa bl usred al pa zad ponavad….
Letuš okrepčevalnica, legende Transa Slovenije

so bile na dosegu pa smo se pozdravli, se preobujem pa greva z Vandrovcem v svojem tempu, tek hoja pa mal zajebancije

za sprostitev…..okrepčevalnice se kar vrstijo, vmes s kakšnimi

malce podebatirava in pa seveda vsakega vspodbujava.

.povprašava zglede težav…

…
ICE POWER ma zmeri cajt de pomaga 
pa smo ga jim pomoči potrebnim namazal, kot naju dva tut. Fajn je blo tiste dečve dožvet pa so naju pofočkal…..detajli so za naju…kakšen Laški požirek se mi ni izmaknil med potjo, večkrat, pa ostale TF jevce……..hudo dobr
Tko proti koncu nama pride nasprot Žan

iz okrepčevalnice na vhodu v Logarsko, ki ga je spremljal ene 4x pred leti in sta imela tudi zelo dober cajt tam 7:44 nekje je bil najhitrejši….. CARSKO
Mi je bilo v čast spoznati ga, pa še Borisa, ki ga je tudi spremljal nazadnje…prov fajn smo se podebatirali, pa seveda prganal, da nebi cajt ušu nama…….pa sej cilj vidu pa sva preVANDRALA tole letošnjo…..hvala vsem k ste naju spodbujali, sej sva midva tud vračala pa mazala zadnje tekače in tekačice je pomagal….so bli pred nama pol. ODON naju je pričakal na CILJU in pripomogel k hidraciji…
Takole se je dogajal letos, preverjeno je

: da je trava zmerej pokošena tam ob Savinji, da so okrepčevalnice obložene tudi za tazadnje maherje , še župco se je dalo dobit, seveda z določenim limitom poslovanja, maserji in maserke so tudi še na voljo bili, prav tako pa tudi tuši Slovenske vojske s toplo vodo.
Hvala vsem, ki so kakorkoli sodelovali in pomagali pri organizacji in gibanju.
Čestitke vsem, ki ste dosegli svoje čase, Ti NIČINŠE NEKAJ pred leti, Nataša si čisto drugačna sedaj….

Robocop srečo maš
Bilo je res CARSKO vse tole dožvet….Pa še mal informacij o CARJIH. Aja Vandrovca smo po še damu odpeljali, da je bila zadeva strokovno zaključena.
CAR
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Skoči na: navigacija, iskanje
Za druge pomene glej Car (razločitev).
Cár je bil naslov slovanskih vladarjev od Ivana Groznega dalje. Prvi ruski car je bil Peter Veliki, ki se je leta 1721 sam okronal za carja Rusije.
Države, ki so jim nekdaj vladali carji
• Rusija
• Srbija
• Bolgarija
Tole sem mislu povedat… Se pa mejte še naprej fajn... tekaško…..carsko…..seveda v majhnih stvareh je to bolj dosegljivo…