- 01 Okt 2012, 21:36
haha tole "ogledno" varianto pa ne smem zamudit, ker bi vseen rad enkrat vedel kje tečem
...že vse stanb by...see ya 

miciM napisal/-a:AVI napisal/-a:...tempo bo primeren najpočasnejšemu, častna K-Rožnikovska![]()
...še dolžina: 13,5 km
Tale "častna", je mene že nekajkrat speljala na LED, še sreča, da me včasih Peter počaka ali pa jo jaz sama mahnem po bljižnicah, no 10 se jih pa vseeno nabere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROSI64 napisal/-a:AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...
Jaz sem eden od tisti, ki tečnari;kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......torej jutri je prilika
![]()
......hmm, kaj pa moji intervali
![]()
.....bliža se LM.
Težka odločitev![]()
povsod bi rad bil.
ROSI64 napisal/-a:AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...
Jaz sem eden od tisti, ki tečnari;kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......
spela* napisal/-a:ROSI64 napisal/-a:AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...
Jaz sem eden od tisti, ki tečnari;kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......
Sva že dva!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA