prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

miciM napisal/-a:
AVI napisal/-a:...tempo bo primeren najpočasnejšemu, častna K-Rožnikovska 8) :D...še dolžina: 13,5 km :D

Tale "častna", je mene že nekajkrat speljala na LED, še sreča, da me včasih Peter počaka ali pa jo jaz sama mahnem po bljižnicah, no 10 se jih pa vseeno nabere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

...tole pa že nisem bil jaz.... :lol: :lol: :lol: če je častna K-Rožnikovska je častna K-Rožnikovska...ni to kar tako... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...

Jaz sem eden od tisti, ki tečnari; :argue: kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......torej jutri je prilika :D :wink: ......hmm, kaj pa moji intervali :roll: :roll: .....bliža se LM. :D

Težka odločitev :roll: :roll: povsod bi rad bil. :(

..priložnost zamujena.... :lol: :lol: :lol: ...za intervale bo še čas... :mrgreen:
ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...

Jaz sem eden od tisti, ki tečnari; :argue: kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......

Sva že dva! :D
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Jaz sem eden od tisti, ki tečnari; :argue: kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......

Sva že dva! :D

Smo že trije :)
  • 1
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA