Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil zadnje tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih za letošnje leto. Tekma je bila iz kraju Poreče ob Vrbskem jezeru na goro Hoher Gallin. Dolžina proge 8,15 km, z višinsko razliko 598m. Na današnji tekmi sem dosegel 2. mesto, skupaj v pokalu za letošnje leto pa 1. mesto v kategoriji M55.
Slika
Nazadnje spremenil skitnica, dne 02 Okt 2012, 09:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Misho76
skitnica napisal/-a:Danes sem se udeležil zadnje tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih za letošnje leto. Tekma je bila iz kraju Poreče ob Vrbskem jezeru na goro Hoher Gallin. Dolžina proge 8,15 km, z višinsko razliko 598m. Na današnji tekmi sem dosegel 2. mesto, skupaj v pokalu za letošnje leto pa 1. mesto v kategoriji M55.

:clap: Vse cestitke za pokalno zmago v svoji kategoriji :clap:
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem s udeležil Tekme na Avstrijskem Koroškem v kraju Borovle.Tu je bila 9. tekma ROSENTALER AB-STIMMUNG LAUF.Dolžina proge 21,095 km in sem dosegel čas:1h:42'41˝, kar je zadoščalo za 3. mesto v moji starostni skupini.
Uporabniški avatar
 nordnung
skitnica napisal/-a:Danes sem s udeležil Tekme na Avstrijskem Koroškem v kraju Borovle.Tu je bila 9. tekma ROSENTALER AB-STIMMUNG LAUF.Dolžina proge 21,095 km in sem dosegel čas:1h:42'41˝, kar je zadoščalo za 3. mesto v moji starostni skupini.

Bravo :laola
Uporabniški avatar
 mac
Danes spet nisem tekel nič (ker sem še utrujen od včerajšnjega joginga :lol: ) in enega samega teka prejši teden.

Ali se še koga drugega loteva jesenska utrujenost. Jaz sem namreč 3 x bolj utrujen kot takrat ko tečem 5,6x na teden)? :D

Pa lep pozdrav...
Uporabniški avatar
 miciM
Tudi za mano je zadnji dolg trening pred Ljubljancem :lol: ,19,27km, tempo :D ,zdaj pa še nekaj kratkih tekov in kar BO BO :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Misho76
:arrow: 20,6 km tempo tek. Enga na uizi bom se naredu pred LM. Po vcerajsnjem dezju, je bil PST kr aktivn dons :D
Uporabniški avatar
 pajo
ROSI64 napisal/-a:Lahkotni tek 16,54 km 4:48 min/km :D čisti užitek :D

Verjamem... Tudi sam bi užival če bi bil tako hiter. :D Dober trening ni kaj. :clap:
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:16km teka ob Muri. Prvič v družbi 8 letne hčere Zale, ki me je spremljala na kolesu :D

Čuj ti, zaj pa nehaj in že začni enkrat počivat. :--
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA