Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
V tem krasnem vetrovnem indijanskem poletju je Indijanec zajahal svojo cestno kljuse in naredil 55,7 km z okoli 600 m višincev po divjem zahodu Haloz, jahal je tudi mimo doline Vinetou.
Hough!
8)
63,63 km cestnega kolesa z Leonom, povprečno 31,21 km/h. Šla sva se slikat pred staro trto na Lentu.
Danes pa bi bil greh, če v tem krasnem sončku ne bi malo pobegnila od doma.
:juhuhu:
 milk
Izjemoma se bom tudi jaz pridružil tej temi, zato ker sem pretekel zelo lep gorski krog. To je res prava gorska trasa. Štart in cilj je v Dragi pri Begunjah. Tja grede sem štartal tik za potokom ob cesti, ki pelje proti Planinci pod Roblekom, na potki, ki pelje čez Prevalo na Begunjščico, do katere sem nameril 4,9 km. Za vzpon sem potreboval malo pod 1h 14'. Vračal sem se mimo doma na Robleku in čez Planinco, po trasi teka na Roblek. Za povratek sem potreboval 1h 21'. Cel krog je mogoče brez težav preteči v 2,5h, če si nekoliko hitrejši (predvsem navzdol) pa v 2h do 2h 15'. Podlaga je precej groba - visokogorska, zato je težko razviti visoko hitrost, je pa zelo lepa, slikovita pot, zato jo zelo priporočam.
17,3 km raznolikega teka. Najprej 5 km tempo 04:53, potem 5 km v tempu 04:03, v zadnjih kilometrih pa dva intervala po 1000 m v tempu 04:09 in 03:51.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA