Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Alo.

Izkušeni maratonci, dajte mi prosim mal povedat o temu maratonu?? Najbolj me zanima kakšne so temperature takrat tam (izkušnje iz preteklih let)... Mi je pa zanimivo da je samo spust :D
Hvala že v naprej
Tudi mene mika Treviso...
Isti dan je sicer Gorica, ki je bližje pa še pol manj je treba laufat, ampak tam smo že bli :D
Kolikor sem bral poročila iz preteklih let je tu kar idealen maraton za podirati PB-je, sploh sedaj ko so ga iz konca marca prestavili na začetek.
Uporabniški avatar
 ero
Bosti napisal/-a:Kolikor sem bral poročila iz preteklih let je tu kar idealen maraton za podirati PB-je, sploh sedaj ko so ga iz konca marca prestavili na začetek.

če bo vreme milo - imeli smo že sneg na startu, lani pa dež, je proga idealna za PBje. ravna, malo ovinkov, z veliko udeleženci, tako da z lahkoto najdeš sotekače za željeni tempo. Italijani so itak naspidirani :)
Uporabniški avatar
 ero
ris9 napisal/-a:Izkušeni maratonci, dajte mi prosim mal povedat o temu maratonu?? Najbolj me zanima kakšne so temperature takrat tam (izkušnje iz preteklih let)... Mi je pa zanimivo da je samo spust :D

kot sem že rekel - pred par leti je na startu rahlo snežilo in precej močno pihalo. lani pa smo začeli v ne premočnem dežju. a ker je proga point to point, to pomeni, da je v Trevisu, ki je bližje morju, vreme lahko drugačno kot na startu - toplejše. več kot 30 km zračne linije pomeni precejšnjo razliko v vremenskih razmerah.

na splošno bi rekel, da so razmere ugodne :)
ero napisal/-a:Hoj,

kdo gre v Treviso? Prihodnje leto bo že 10. jubilejni maraton, tokrat spet s startom iz treh mest: http://www.trevisomarathon.com/

Italijani sicer nekaj komplicirajo z zdravniškimi potrdili in dnevnimi licencami a to nas ne bo odvrnilo :)

Torej?

Sem se prijavil. Grem prvič, sicer sem v prijavo vpisal da bom zdravniško potrdilo prinesel ob prevzemu štartne številke. Dnevno licenco sem tudi plačal ( 7 EUR).

Mi lahko kdo razloži kje pridobim to zdr. potrdilo, če je sploh potrebno, pa še tista licenca...kaj sem to plačal.

Hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA