Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Alo.

Izkušeni maratonci, dajte mi prosim mal povedat o temu maratonu?? Najbolj me zanima kakšne so temperature takrat tam (izkušnje iz preteklih let)... Mi je pa zanimivo da je samo spust :D
Hvala že v naprej
Tudi mene mika Treviso...
Isti dan je sicer Gorica, ki je bližje pa še pol manj je treba laufat, ampak tam smo že bli :D
Kolikor sem bral poročila iz preteklih let je tu kar idealen maraton za podirati PB-je, sploh sedaj ko so ga iz konca marca prestavili na začetek.
Uporabniški avatar
 ero
Bosti napisal/-a:Kolikor sem bral poročila iz preteklih let je tu kar idealen maraton za podirati PB-je, sploh sedaj ko so ga iz konca marca prestavili na začetek.

če bo vreme milo - imeli smo že sneg na startu, lani pa dež, je proga idealna za PBje. ravna, malo ovinkov, z veliko udeleženci, tako da z lahkoto najdeš sotekače za željeni tempo. Italijani so itak naspidirani :)
Uporabniški avatar
 ero
ris9 napisal/-a:Izkušeni maratonci, dajte mi prosim mal povedat o temu maratonu?? Najbolj me zanima kakšne so temperature takrat tam (izkušnje iz preteklih let)... Mi je pa zanimivo da je samo spust :D

kot sem že rekel - pred par leti je na startu rahlo snežilo in precej močno pihalo. lani pa smo začeli v ne premočnem dežju. a ker je proga point to point, to pomeni, da je v Trevisu, ki je bližje morju, vreme lahko drugačno kot na startu - toplejše. več kot 30 km zračne linije pomeni precejšnjo razliko v vremenskih razmerah.

na splošno bi rekel, da so razmere ugodne :)
ero napisal/-a:Hoj,

kdo gre v Treviso? Prihodnje leto bo že 10. jubilejni maraton, tokrat spet s startom iz treh mest: http://www.trevisomarathon.com/

Italijani sicer nekaj komplicirajo z zdravniškimi potrdili in dnevnimi licencami a to nas ne bo odvrnilo :)

Torej?

Sem se prijavil. Grem prvič, sicer sem v prijavo vpisal da bom zdravniško potrdilo prinesel ob prevzemu štartne številke. Dnevno licenco sem tudi plačal ( 7 EUR).

Mi lahko kdo razloži kje pridobim to zdr. potrdilo, če je sploh potrebno, pa še tista licenca...kaj sem to plačal.

Hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com