Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes je bilo vreme (pri nas) izjemno. Rahel dez pomesan z ledenim dezjem ali nekaj podobnega. Na tek sem peljal svoje nove copatke :laola . Komaj sem cakal, da jih preizkusim. Veselje je bilo toliko lepse, ker so to moji prvi, cisto pravi copatki. Pretekel 9,5 km. S copatki tako navdusen, da sem moral sprobati tako cesto kot makedam. In nic niso premocili. Moje nogice suhe... :FO:

Ni lepsega.
Uporabniški avatar
 jegart
Odtekel celih 12,2 km počasnega teka ,in zraven sem si malo ogledal kaj je nam voda naredila ,oz kakšna škoda je bila . Moram priznati da me je bilo groza in strah ko sem zagledal reko Mežo pri Šparu in kino dvorani v Ravnah me je pošteno streslo.Hvala bogu da je te ujme konec in da se življenje vrača v normalne tire.
Uporabniški avatar
 oven
V načrtu 10km nekaj pod 5min/km....Hja na koncu je blo 7km z povprečjem 4.49min/km.
Razlog da nisem odtekel je bila pa bolečina v levem podplatu...ja, pridem domov in vidim en masten žulj na notranjem delu podplata.Prav ne morem verjeti no, saj sem z temi Salomonkami Mission odtekel v LJ polovičko in imam z njimi narejenih okrog 80km, in nikoli me niso ožulili....še nogavice sem imel enake kot na maratonu, kr neki.Naslednič si bom celo stopalo z silvertapu povil,res no....prav jezn sm na te čevlje....Bolj kot so udobni v trgovini, slabši so na terenu.... Imajo neki smešen rob na notranji strani, ki mi ne paše najbolj...
Včeraj smo martinovali, bila nas je polna hiša. Naš mladi vinček je odličen. :ignore:
:lol:
Danes po službi pa 1,5 km plavanja in nato sauna.
:D
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA