Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 TicTac
Danes je bil res čudovit dan: sonce 8) , pretežno jasno :) , odlična organizacija in lepa množica so-tekačev :mrgreen: .

Dosegel sem čas dobrih 40 minut :? , za tempo v začetku hvala Josipu :wink: , za tempo na koncu pa Tadeji :heart .
Uporabniški avatar
 štenga
Jp - super vreme. Moj čas 43:04 (sem bil med pohodniki) - za prvič v hrib odlično - ciljal sem pod 50min.
 kolesar.sem
mhm, bla super tekma in super rezultat! 30:40 in 8. mesto v generalni razvrstivi! :D malo je zmankalo za pod magično mejo 30min.. :)))
lp, luka sagadin
 kseb
Še moje poročilce.

Organizacija je bila dobra. Tekmovalcev je bilo veliko. Oprijem na progi je bil super.
Časovni cilj <40 min sem ujel za nekaj sekund.
Štrudl v cilju pa je bil zakon.

Še ena prošnja:

Na terasi v cilju (tam, kjer so bili obešeni rezultati) smo pozabili pohodne palice znamke Leki, sive barve. Če kdo kaj ve o njih, ga prosim, da mi posreduje ZS.

Lp in dober tek
 milk
Moja odločitev, da se namesto Kališča udeležim te tekme, se je izkazala kar za pravo, čeprav mi je željeno zmago izmaknil domačin za borih 16''. Pač prednost "domačega terena", jaz sem se po tem hribu vzpenjal prvič, brez ogrevanja, ker sem nekoliko zamujal. Zahvala ekipi, ki je sprejemala prijave, da so mi vseeno omogočili tekmovati. Cilj, ki sem si ga zadal, čas pod 33' sem dosegel in na tej tekmi sem dosegel svoj najvišji VAM: 1320.

Glede na to, da je bil vodja tekmovanja Jauk, ki je eden boljših gorskih kolesarjev, bi mu predlagal, da poskusi na tem terenu organizirati tudi gorsko-kolesarsko tekmo: uphill extreme.
Trasa direktno po smučišču, po kateri se nas je večina vračala v dolino, se mi zdi zelo primerna in z nekaj popravkov pri prečkanju drenažnih jarkov, bi bila v celoti prevozna, čeprav je na nekaterih delih precej strma in bi jo tam prevozili le najboljši. Dobro je to, da je dovolj širine in tisti, ki strmine nebi zmogli, nebi pretirano ovirali teh, ki bi progo prepeljali brez sestopa v celoti. To bi bila unikatna in zelo zanimiva tekma, kakršnih pri nas manjka oziroma jih sploh ni. Verjetno, vsaj na začetku nebi bilo masovne udeležbe, toda glede na to, da bi to postal zelo dober izziv in dobra referenca za gorske kolesarje, sem prepričan, da bi se "prijela".
Garmin mi je nameril, da bi bila dolžina trase približno 5 km, kar je 14,5% povprečni naklon. To ni posebno veliko, so pa vmes deli, ki krepko presežejo 30%.
Glede na to, da udeležba gotovo nebi bila masovna, bi se tekma lahko izvedla kot gorski kronometer, saj bi se moral tu, bolj kot z drugimi, boriti sam s sabo.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
kseb napisal/-a:
Še ena prošnja:

Na terasi v cilju (tam, kjer so bili obešeni rezultati) smo pozabili pohodne palice znamke Leki, sive barve. Če kdo kaj ve o njih, ga prosim, da mi posreduje ZS.

Lp in dober tek

Ko sem šel jaz dol (med zadnjimi) so bile palice neznanega lastnika še tam. Kaj je bilo kasneje z njimi morda vedo organizatorji, ki so takrat pospravljali.
Uporabniški avatar
 areh
Super dan je bil...kot vedno zadnjih 7 let, na drugo novembersko nedeljo!
lpA
ps Drugo leto pa grem prvič v "penzijo", saj "padem" v kategorijo mlajši veterani... :?
Uporabniški avatar
 jedrnat
Ganesh napisal/-a:Startnina se plača pred startom.

Ima kdo na razpolago gps track od nedeljske trase in od trase Zimskega pokala?

Tukaj je gps track od 7.Peš na Pohorje:
KML: KML track
KMZ: KMZ track

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA