- 21 Feb 2013, 18:37
Zadnji teden se mučim teči v Nike lunarglide +3. Prav ti copati so razlog, da se oglašam na forumu. Lani, v začetku novembra sem v njih staknil vnetje pokostnice po le slabem mesecu uporabe. Žulijo me zelo in še bolj radi, posebej na notranji strani stopala. Takrat sem te težave pustil in sčasoma lepo pozabil na njih ter se osredotočil na okrevanje in za nekaj časa pustil tek ob strani. Letos pa sem si jih ponovno nadel na noge in si rekel, pa dajmo probat mogoče pa bo kaj drugače. In seveda ni nič boljše. Na oko so sehr gut, ne razumejo pa se najbolje z mojimi nogami. Pred temi najkicami sem uporabljal Mizuno wave impulse in bil z njimi super zadovoljen. Ampak, ko so ti odšli v zaslužen penzion sem naletel na super oglaševane in očem atraktivne najkice. Popolnoma moja napaka, da sem temu nasedel, ampak iz vsake napake se nekaj naučimo. Naj dodam še to, da nisem ne supinator in ne pronator, čist nevtralen
Na teden pa naredim okrog 40 km. Zato sedaj razmišljam o naslednjih modelih:
1. Mizuno Wave Rider 16 - predvsem zaradi tega, ker sem bil s prejšnjimi mizunkami super zadovoljen in to pričakujem tudi od teh.
2. Asics gel Kayano 18 - po pregledanih "reviewih" ta model super hvalijo, predvsem zaradi super blaženja itd.
3. Asics gel Kayano 19 - sicer par pomislekov zaradi nekaj slabih reviewov v primerjavi z 18. izdajo. Pravijo namreč, da je 19-tka slabša kot 18-tka "in general".
4. Asics gel Nimbus 14 - o njih še ne vem nič. Videl sem jih le v oglasu v popolnoma random reviji
Katere izmed zgoraj naštetih bi mi priporočali glede na vaše izkušnje? Dobrodošli so seveda tudi predlogi drugih modelov.
lp

1. Mizuno Wave Rider 16 - predvsem zaradi tega, ker sem bil s prejšnjimi mizunkami super zadovoljen in to pričakujem tudi od teh.
2. Asics gel Kayano 18 - po pregledanih "reviewih" ta model super hvalijo, predvsem zaradi super blaženja itd.
3. Asics gel Kayano 19 - sicer par pomislekov zaradi nekaj slabih reviewov v primerjavi z 18. izdajo. Pravijo namreč, da je 19-tka slabša kot 18-tka "in general".
4. Asics gel Nimbus 14 - o njih še ne vem nič. Videl sem jih le v oglasu v popolnoma random reviji

Katere izmed zgoraj naštetih bi mi priporočali glede na vaše izkušnje? Dobrodošli so seveda tudi predlogi drugih modelov.
lp