Uro sem si kupil prav z namenom, da bom spremljal srčni utrip, tempo, štopal teke in tudi za vsakdanjo uporabo. Srčni utrip sem si meril prva dva meseca, tempo pa še to ne. Tako da sedaj ko grem na tek si vklopim samo štoparco in to je to. Če grem delat intervale, jih delam na stadionu s pomočjo štoparce. Tu pa tam si nataknem footpod pred kakšno tekmo, da dobim še dodaten občutek za ciljni tempo. Imam pa uro RS300x in še to je preveč. Ok spet odvisno od posameznika, ampak vseeno mislim da pri večini je tako, da se hitro navduši nad vsemi funkcijami, ki jih čez čas prenehamo uporabljat ali se jih pa naveličamo. Zato si ne kupuj drage ure, ker je škoda dnarja

Če si eden izmed te večine...

Na teku povežimo soline se nisem mogel načudit ljudem, ki so startali na sredini ali celo bolj odzadaj opremljeni s telefonih okrog roke za merjenje razdalje, tempa, poti... Za moje pojme nepotrebna navlaka, še posebej na taki prireditvi. Je to modna muha, vpliv marketinga, mogoče zgledaš hud tekač s tem, ali pa kar vse skupaj našteto. Tek postaja vse bolj skomercializiran, moderniziran in če tečeš si in, torej modna muha nedeljskih tekačev z nepotrebno navlako. Nikomur nisem fouš, da ne bo pomote. Vsak naj dela kar mu paše. Moti me, ker tek dojemamo kot trend in vse kar paše zraven k temu, pozabljamo pa da je to naravno in pristno gibanje, gibanje za dobro počutje.