BKK
Na BOLNISKI sem! Aaaahpchishaaa! Kah, kah ... uh glava buba. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje šel na bolniško... zdaj pa me je zagrabilo.
Uh, majčkan sem zapustil tale moj hangar. Moram kaj not dati. Kakšno novo zgodbico. Kakšno fajn foto reportažo. :-)
No, evo kako je bilo zadnjih par dni.
Plani so bili, da bi 31ga cela družina šla v
BKK (Bad Kleinkirchheim) dočakat Nov let in smučat. Pa so vsi zboleli razen runnerja. Ker je to propadlo sem naslednji teden sam šel v
BKK na povabilo dveh prijateljev(
ales123 in
BZz – tudi člana TF), ki tam delata kot smučarska inštruktorja.
Res je, da se malo dlje pelješ (cca 30 km na sever od Beljaka) ampak je smučišče res ogromno. Cel dan lahko smučaš ne da bi 2x šel na isto progo. Tako je tudi bilo. Petek, sobota in nedelja sta bila prava smučarska. Snega je glih dovolj. Vreme pa je bilo toliko lepo, da je skoraj kičasto.
Pot do
BKKja je bila hitra (manj kod dve urci) in ko sem parkiral sem takoj šel smučati. Nisem pa vedel, da sem parkiral 30 m stran od hiše kjer stanujeta moja prijatelja. :-)
Dobil sem se z njima v St.Oswaldu, kjer je smučarska šola in nepogrešljivi pingvin Bobo.
odpri
ales123 "panjemaje" po rusko in je enega Ukrajinca učil plug, jaz pa sem šel na kavo in pivo.
odpri
Heh, to stane cca 1.000,00 sit. Ampak, "kad je bal nek` je maskembal"... menda ne bomo sedaj sitnarili zaradi cen. St.Oswald je drag in pika. Če pa ste mislili, da je kava draga... ej heeej, da vidiš cene za "nočni život".
odpri
BZz je frišno zaljubljen in cene "ljubavnega života" -> beri rominga v AUT so fantastične! Očitno da njega to ne moti in je "hot-line" res bil vroč. Mogoče nam je majčkano šel na živce s tem telefonom v rokah. Ah kaj češ, če pa se imata rada... :-)
odpri
Pivo Filaher €3 je super, a pizza €8 ki jo naredi Zlatko (BTW moj "zemo") paše kakor tudi znana česnova juha €4. Hej Casanove moje drage to juho vam ODSVETUJEM če mislite potem, khm, khm ... kaj delati.
odpri
Prvo smo naredili dobro podlago v kuhinji z ostalimi učitelji, potem pa v Grote (The Cave)
odpri
Tiho je hrvaški inštruktor. Percepirajte prosim jebački Spider.
odpri
Odzadaj tudi:
odpri
in badge hrvaških inštruktorjev.
odpri
Mi pa smo se "hvalili" z Petzl lučko (hvaaaaala
bajsi) in unfall reportom. To je dokument o nesreči. Nikoli ga ne bilo treba...
odpri
Naš designated driver si je pravkar priboril pivo (ki ga ne sme spiti ker vozi) in zlato medaljo. On edini to noč ne bo alkoholiziran. Bogi, bogi... (ali mogoče blagor, blagor)
odpri
Par utripov iz The Cave-a
odpri
Pistacije iz avtomata:
odpri
Obvezno je treba zaželeti lahko noč. Mogoče nam je majčkano šel na živce s tem telefonom v rokah. Ah kaj češ, če pa se imata rada... :-)
odpri
BatMan:
odpri
Ko smo prišli nazaj je edini
ales123 imel ključ od stanovanja. In tudi edini bil sposoben "naciljati" ključavnico. Khm, ... kdo pa je slikal to sliko? Memory gap again... Dosti stvari se človek potem ne more spomniti.
odpri
Naslednji dan... spet "blue sky mind". Najprej je treba zaželeti dobro jutro svoji dragi! Mogoče nam je majčkano šel na živce s tem telefonom v rokah. Ah kaj češ, če pa se imata rada... :-)
odpri
Tudi za orodje za zabavo -> smučke je treba skrbeti. Tukaj
ales123 "izvlači žico" na kanti. Gledati profija kako to dela je prava uživancija.
odpri
Da ne boste rekli kako opisujem samo žurke in nič akcije. Na koncu vam ponujam se par poslastic.
runner1
odpri
runner2
odpri
Naslednji dve sliki so slabše kakovosti ker so v resnici izvlečki iz video zapisa. Na prvi se na koncu razlimam ker mi spodnja kanta zdrsne. (video available upon request). Video nisem dajal gor ker je velik 15 Mb in se moram naučiti kako ta ".mov" (QuickTime) nekako konvertirati v neki bolji format.
video1 in
malo večja slika
odpri
video2
odpri
Tako torej.
Tri prijatelja,
odpri
ogormno dobre volje tudi ko si zmatran in
odpri
ko nimaš keša za pravo pivo (je tudi imaginarno dobro)
odpri
ko se ti zmeša ker ti baterija crkne na mobitelu da ne moreš poklicati svojo drago... Mogoče nam je majčkano šel na živce s tem telefonom v rokah. Ah kaj češ, če pa se imata rada... :-)
odpri
Ah sedaj pa sem toliko zmatran da grem kar pred TV se malo usesti.
odpri
Lep pozdrav
vas
runner