Ma vi vsi čist prehitro tečete, potem vam pa vse uide in vam je vsega premalo

.
Jaz sem našla vse vodne postaje, celo tisto, ki se je nenapovedano švercala na 7,5 km

. Tudi km oznak mi ni kaj dosti ušlo. In tudi zajčke sem srečala - garantiram lahko, da je za 1:59 na polmaratonu bil, ker me je prehitel

. No, edino nekaj onih pip z vodo za hlajenje sem falila, ker sem bila ravno na napačni strani...
V resnici je bila organizacija tu-tu z LM. V primerjavi z Ljubljano je imel Dunaj nekaj prednosti (neverjetno hiter štart vseh 20.000 tekačev - prosim LM organizatorje, da si to v najkrajšem času ogledajo in usvojijo; organizacija oddaje garderobe - čeprav je bilo gužvanje do prevzema res malo tečno; veliko WCjev ob progi) in nekaj pomanjkljivosti (zmanjkalo lončkov za vodo na postaji na 16. km, topla gazirana voda v cilju). O tem, kako drage naj bi bile štartnine na naših tekih, pa nočem več slišat. Za (najnižjo možno) štartnino 48 eur smo dobili kup šare in jako malo uporabnih stvari (res, le prašek, eno vrečico magnezija, 0.5 l vode in prav toliko Powerada ter dve jabolki, aja, pa dve vrečki za superge ali oblačila). Edino lepa medalja je res za pohvalit. V štartnini ni niti čipa! Na sploh je vse skupaj izpadlo prav ohrno - v cilju je bil milijon plastenk s tisto toplo radensko, ma vse so bile odprte, da ja ne bi vzel kdo kakšne za kasneje. Tudi brezalkoholno pivce si lahko dobil samo v odprtem stanju...
Ampak tek je bil pa krasen. Vročina nas je vse malo zdelala, se mi zdi, ker nas letos vreme z njo ni ravno razvajalo. Gledalcev dosti (ma niti ne več kot v Ljubljani), navijanje bučno. Hvala vsem slovenskim navijačem, ki so naju spodbujali, ko sva razkrili najino poreklo

. Pozitivna energija je špricala na vse strani!
Na koncu sva si v cilju prislužili še čestitke enega znanega TF-jevca in dan je bil popoln

. MatjažV, čestitke za dober tek še tukaj - od onih dveh turističnih tekačic, s katerima si malo pokramljal ob Erdingerju v ciljnem prostoru

.
Bilo je lepo, ma drugo leto gremo kam drugam

.