tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 5rca
lepo vas je bilo spet videti vse ... v akciji :wink: s Tajo sva zelo uživali ob neprestanem pozdravljanju :oops: zato sva sklenili, da bova trdo trenirali, da greva na nasledjem teku po PSTju v vašo smer :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
MihaPR napisal/-a:Ja, tempo bil res hud dons, ceprav mi zdele noge ze delajo :)
Drgac, Miha, cez 14 dni pade PST spet al ne? Drgac, rabva nekoga k bi naju držu nazaj tk da vljudno vabljeni vsi, k bi tekl tm okol 6 min/km pa bi zravn se naju prenasal :)

Sm se mal zmotu :roll: , ja čez dva tedna :!: Vsi lepo vabljeni :wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Hojla!
Včeraj je bilo vse super, edino če bi bilo malo topleje se sploh ne bi pritoževala. Komaj čakam poletni tek po pst-ju, a si predstavljate, ko bomo samo v majčkah in kratkih hlačah, a ne bo to super?
Uporabniški avatar
 Matej
Da pristavim še jaz svoj lonček:

Res super dan. 8) Do Kosez me je sicer malo zeblo, vendar so Staša, Nataša in Davor poskrbeli, da nam je v prijetnem klepetu čas hitreje mineval. Nataša se je naskrivaj ustavila pri Drnovšku in je potem kar ni bilo več nazaj. :roll: Tako smo nadaljevali sami, pogovor pa je s časom vse bolj zamiral (malo, ker ni bilo več Nataše, malo pa, ker so se nam jeziki že začeli zapletati med nogami). Staša je govorila, naj pohitiva naprej, jaz sem se pa delal, da bi sicer lahko, da pa vendar moramo ostati skupaj (to, da smo Natašo pustili samo, seveda ne šteje :evil: ). Kljub temu, da sem bil kar zmatran, smo jo z Davorjem in njegovo ženo ki se nam je pridružila v Kosezah (+ njun sin, ki nas je spremljal na biciklu), mahnili kar naprej. Odkrili smo kar nekaj novih "bližnjic", ki so nam prijetno popestrile in seveda tudi podaljšale pot. Na cilju smo se počutili ko zmagovalci. Na analizi pa seveda tudi. :D
Uporabniški avatar
 gorazd
klaudi napisal/-a:Hojla!
Včeraj je bilo vse super, edino če bi bilo malo topleje se sploh ne bi pritoževala. Komaj čakam poletni tek po pst-ju, a si predstavljate, ko bomo samo v majčkah in kratkih hlačah, a ne bo to super?

Kako se pa strinjam s tabo, tud jest to komej čakam. To bo super. :D
Samo ne vem če mava iste razloge v mislih. :wink: :D :D :D
Uporabniški avatar
 gorazd
Aja, super je blo, se strinjam. Bil je moj prvi PST, ampak še pridem.
 sempja
mihaperme napisal/-a:Res supr tale PST. Blo je prvič da sm teku po PST in to cel krog. Supr vzdušje :!: S tekom sm ful zadovojen čeprav sva hotla z MihoPr iti priližno pol ure počasnej :shock: ampak je kr letel tko da sva čez pršla v 2h 52min :!: Kar je za dolg počasen tek za naj zlo prehitr :!: :!: Med potjo sva sklenila :idea: , da PST pade ponovno čez tri tedne. Če je še kakšen kandidat naj se javi :!:

LP

Jaz sem pomoje za... čez tri tedne, mislim.... :lol:
 sempja
no, bom pa mel dost na easy tempo (okol 6/min)... tko da, če je še kak kandidat, ki bi delu družbo....
 sempja
6km/min.... ampak sej to ste tko in tko že vedl :?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
klaudi napisal/-a:Hojla!
Komaj čakam poletni tek po pst-ju, a si predstavljate, ko bomo samo v majčkah in kratkih hlačah, a ne bo to super?

Ja Klaudi, kot je že moj predhodnik Gorazd dejal sem absolutno tudi jaz za samo nevem, če imava iste pobožne misli

:roll: :lol: 8) , če je to to.Potem takoj podpišem, da je sedaj +35stopinj.
Sam da bodo kratke gače pardon športne hlače :lol: :lol: .
Se opravičujem von Klaudi, če sem se narobe izrazil.Mislim, da to ne meji na pohotnost brezmejno :shock: :o :lol: :wink: .
Ja takrat pa lahko vsak teden organiziramo tek po PST-ju oblečeno po želji :o :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 ben
delim navdušenje z vami. Na žalost se nisem mmogel udeležiti analize, pa drugič. Posebej čestitam vsem tistim, ki ste pretekli celi krog.
LP
ben
 Ninocka
klaudi napisal/-a:Komaj čakam poletni tek po pst-ju, a si predstavljate, ko bomo samo v majčkah in kratkih hlačah, a ne bo to super?

Preden je info o prihajajočem zasneževanju prišla do mojih ušes, sem danes že napravila pravi "poletni" shopping: 3/4 pajkice in kratke pajkice, dvojne kratke majčke in nove superge.. :P . (v Hervisu znižanje Asicsa 1090, Mizuno Wave Rider-ja, itd. + že nekaj novih 3/4 pajkic).

Veselo pa sem ignorirala vse termo, toplo, windstopper, goretex zadeve...Zdaj, ko imam opremo za 20+ stopinj, pa hoče snežiti!? :cry: Grrrrrrr.
 Ninocka
Dejstvo je, da je bil Bajsijev tek po PST-ju moj dosedaj najdaljši tek.
A veliko več, kot število pretečenih kilometrov, mi pomeni, da sem tekla z vami!

Sem absolutno še za kakšno skupno osvojitev PST...Če ne bom tekla, bom pa poskrbela za okrepčevalnico za Bežigradom.
Uporabniški avatar
 ales
Prijeten klepet z Matjažem v prvem delu(sva res čist, čist mal zašla), potem ene luštnih 5km z Matevžem in Gorazdom, od Bežigrada naprej pa en sam matr, tko da sem komaj pritekel v 5.30 tempu. Groza, kaj je naredila zima. Ampak 10 min počitka na parkirišču, popit R2(sem vam pobral skor vso vodo v bidonih) pa je bilo mučenje ob avtocesti že skor pozabljeno. Pojedel ene 6-7 kosov štrudla, spil nekaj laških, pojedel pol pice Erotu in čist mal Matjažu, hecal ljudi za obisk toplih krajev in že sva morala v prekrasni belini proti domu.

Ja tale mraz je slabši ko vročina!

Ninocka napisal/-a:Veselo pa sem ignorirala vse termo, toplo, windstopper, goretex zadeve...Zdaj, ko imam opremo za 20+ stopinj, pa hoče snežiti!? :cry: Grrrrrrr.

Nina, saj veš kje lahko že čez dober mesec preizkusiš poletno opremo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA