- 20 Maj 2013, 18:54
Kdaj najdete čas za tek? Tečete enako dolgo kot pred družino? Ali poizkušate svojo družino družino vključiti v vaše teke in na kakšen način? Imate slabo vest, če veste, da zaradi teka preživite manj časa z otroci kot bi sicer lahko?
Jaz poizkušam tek opraviti zdaj, ko je dan daljši pred mrakom, vendar otroka po 20. uri ponavadi še ne spita, zato je tisti čas z njima moja boljša polovica, jaz pa ji v zameno ponudim čas, da ga izkoristi zase, medtem ko sem jaz z otrokoma. Zaenkrat še ne koristi pogosto, upam pa, da se kdaj tudi sama odpravi na kakšen tek.
Otroka sta še premajhna, da bi jih vključeval v svoje teke, ko pa bo čas za to in če bosta izrazila željo, pa vsekakor. 
Jaz poizkušam tek opraviti zdaj, ko je dan daljši pred mrakom, vendar otroka po 20. uri ponavadi še ne spita, zato je tisti čas z njima moja boljša polovica, jaz pa ji v zameno ponudim čas, da ga izkoristi zase, medtem ko sem jaz z otrokoma. Zaenkrat še ne koristi pogosto, upam pa, da se kdaj tudi sama odpravi na kakšen tek.