prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Super trening , super družba, enkratna panorama, vreme za tek zelo primeren. Družba: moja malenkost, Denis, Fricko, Tomaž in Grega M. smo tekel: Vegrad, sv.Primož, Kisovec, Gojška planina, Mala planina oziroma Jarški dom, Velika planina oziroma planšarsko naselje ( pr ta zgornih Svatenških), planina Konjščica, planina Dol spust do Kralovga hriba po asfaltu tempo tek do Stahovice...Zadnjih pet km pod 4 minute....pa k Petru na pir...zasluženo. Skupaj slabih 24 km mal pod tremi urami....res super...se vidmo...
Res je bilo luštno, lahko pa bi bilo še bolj :evil: , že tretja ledna masaža pa nič boljše, drugače pa izredno lep krogec, družba, panorama ... pa per hmmm že zaradi tega se je splačalo narediti krog! :lol: ,
Za malo drugačno druženje to soboto po progi GM4O smo do zdaj Denis, Tomaž, Fricko in jaz. Planiramo odhod ob 4h zjutraj iz Mekinj na Petrovo brdo, peljal bo Denis tours ( kombi prevoz), potne stroške si razdelimo, prostora je še za nekaj kanditatov....se vidmo...
tekac 007 napisal/-a:Za malo drugačno druženje to soboto po progi GM4O smo do zdaj Denis, Tomaž, Fricko in jaz. Planiramo odhod ob 4h zjutraj iz Mekinj na Petrovo brdo, peljal bo Denis tours ( kombi prevoz), potne stroške si razdelimo, prostora je še za nekaj kanditatov....se vidmo...

Fantje kakšen tempo pa planirate?
tempo...? pogovorni tempo bo :)

Predvideva se nekje bruto okoli 6 urc. Daleč od tempa ki smo ga ponavadi navajeni na tej progi...plus tega da gremo po stari trasi; štart: Petrovo Brdo , cilj: Petrovo Brdo...

D
Nazadnje spremenil Deniz, dne 05 Jul 2013, 07:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Deniz napisal/-a:tempo...? pogovorni tempo bo :)

Pogovorni tempo je čisto preveč relativen pojem, sploh pa je za vas ta hitre vedno vse nekaj pogovorno :shock: :wink:
Deniz napisal/-a:Predvideva se nekje bruto okoli 6 urc.

Tole mi pa že več pove (da bom jaz bolj tiho :lol: ), hvala :wink: Če vam je prav, bi šla z vami. Štartam pa iz Ljubljane, bi se lahko kje dobili in šli skupaj naprej?
Še za tri mamo prostora v "vagnu"...če je še kakšen kadidat/ka...

Če je pa še kakšen interesent od kje drugje, pa seveda vabljen v našo družbo na potepanje po progi GM4O. Štartamo s Petrovega Brda ob 5.30...

Odhod 4.00 iz Kamnika , 4.15 iz Vodic

D
Torkova tekaška druženja, smo se zmenili, da se 6.7.2013 v soboto podamo na Petrovo Brdo in odtečemo krog imenovan GM40. Ker smo imeli v TRANSDENIS :lol: in še prostora za 3 smo z veseljem seboj vzeli še Majo. Tako smo na pot odšli, Denis, Lado, Fric, Maja in jaz.
Ob 4 uri zjutraj smo odrinili izpred Denisove domačije, v Vodicah poberemo še Majo in kaj hitro smo bili v Petrovem brdu.
Plan je bil nekje okoli 6 ur in s postanki je naneslo točno 6 ur in 4 sec. :twisted:
Žal sem skupinsko sliko zbrisal, zato bomo začeli kar na Črni prsti:

Slika

Spust in "ravnina" :lol: do vzpona proti Porezni je bila kar hitra in tekoča. Maja je malo potožila o bolečinah v nogi, a kot borka stisnila zaobe in zgrizla tudi "klanček :evil: " na Porezen. Denis kot kavaljir je vzpon naredil z njo. :clap: :wink:
Začetek vzpona:
Fric:
Slika

Maja:
Slika

Denis in Lado ga bosta kar odtekla:
Slika

Jaz pa dotakam gorivo:
Slika

Na Poreznu:
Slika

Sledil je spust in ker Maji ni in ni steklo zaradi bolečin, je nas "desce" nagnala naprej in sama počasi odhodila 6km spusta :clap:
Na koncu je prav pasalo knajpanje in seveda zaluženo :drink :

Slika

Ko je prišla Maja je seveda tudi ona namočila noge in dobila tudi posebno masažo :lol: :
Slika

Fantom in Maji, najlepša hvala za odlično druženje in preživeto soboto, Denisu za Transport, Maji pa čimprejšnje okrevanje in upam, da bomo torkovci izvedli še več takih izletov, saj prijetno popestrijo dan, HVALA. :laola
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA