prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Kmalu se vidimo. Ob kateri uri? Bomo probali nekoga malo prositi, da potem ne bo preveč vroče. :D

Saj včeraj je bilo, kar zadeva temperature, idealno.
No, razen zjutraj na startu, ko je bilo kar hladno.
(Najbolj sovražim, če me zebe. :oops: )
Imam vse slabši spomin, pa sproti pozabim na pretečene kilometre. ;-) (In tudi trase PST-ja si sploh ne uspem točno zapomnit.)

To, da imam rada klance, pa je zapisano v onem spominu iz mlajših let, in deluje na klancih. ;-)

Sem se pa danes med tekom naučila … nekaj nove statistike (ne tekaške). So splošno koristni ti (jutranji) teki po PST-ju. ;-)
Sem dobila domačo nalogo :wink: in neki posebnega je bil :D ...pa dejmo par besed.

Z krsimono sva bili dogovorjeni :hack: , da enega skup odkroživa. Dogovor je bil 6:00 pred Koseško tržnico, ampak tisto bliskanje ponoči :shock: nama je vzelo mal poguma :twisted: . Tako da se dogovoriva, da mal počakava in greva od Kosez do Peruzzijeve in nazaj. Pa še Marjana se priključi :D . Začnemo v rahlem dežju, ki pa je kmalu nehal (a le za nekaj časa). Na Peruzzijevi se odločimo, da gremo vseeno okoli 8) . Obidemo Golovec, na sredi Hradetskega mene njun tempo začne mal "ubijat" :mrgreen: in se odločim, da jima dam mal svodode in pokrajšam (in tam hodim) naravnost po Litijski. Tam kjer PST seka Litijsko se ravno ujamemo :D . In spet veselo skupaj naprej :P . Spočita jima spet lahko sledim, a le do Žal, od koder gremo vsaka svoj tempo naprej. Marjana zavije na Vojkovi domov, jaz spet mal goljufam in na vsake tolk "ujamem" Simono, ki se pridno drži PSTja :clap: . Zadnji km pred ciljem mal kazni za goljufanje, zalutam v Šiški med bloki :? . Mal me je zmedlo gradbišče, mal smer, ki je nisem vajena, mal utrujenost in naredim dodatni km. Tako se mi je kljub "sekanju ovinkov" nabralo 34 km :D , Simoni pa še kakšne 2 več :clap: :cast:
Aja, pa mal pral nas je vmes, ampak meni čisto nemoteče, še pasalo je. In kar nekaj tekačev smo srečale.
Hvala vama za družbo, prou luštn je blo. :laola
Nazadnje spremenil Hojca, dne 25 Avg 2013, 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Hojca napisal/-a:Sem dobila domačo nalogo :wink: in neki posebnega je bil :D ...pa dejmo par besed.

Z krsimono sva bili dogovorjeni :hack: , da enega skup odkroživa. Dogovor je bil 6:00 pred Koseško tržnico, ampak tisto bliskanje ponoči :shock: nama je vzelo mal poguma :twisted: . Tako da se dogovoriva, da mal počakava in greva od Kosez do Peruzzijeve in nazaj. Pa še Marjana se priključi :D . Začnemo v rahlem dežju, ki pa je kmalu nehal (a le za nekaj časa). Na Peruzzijevi se odločimo, da gremo vseeno okoli 8) . Obidemo Golovec, na sredi Hradetskega mene njun tempo začne mal "ubijat" :mrgreen: in se odločim, da jima dam mal svodode in pokrajšam (in tam hodim) naravnost po Litijski. Tam kjer PST seka Litijsko se ravno ujamemo :D . In spet veselo skupaj naprej :P . Spočita jima spet lahko sledim, a le do Žal, od koder gremo vsaka svoj tempo naprej. Marjana zavije na Vojkovi domov, jaz spet mal goljufam in na vsake tolk "ujamem" Simono, ki se pridno drži PSTja :clap: . Zadnji km pred ciljem mal kazni za goljufanje, zalutam v Šiški med bloki :? . Mal me je zmedlo gradbišče, mal smer, ki je nisem vajena, mal utrujenost in naredim dodatni km. Tako se mi je kljub "sekanju ovinkov" nabralo 34 km :D , Simoni pa še kakšne 2 več :clap: :cast:
Aja, pa mal pral nas je vmes, ampak meni čisto nemoteče, še pasalo je. In kar nekaj tekačev smo srečale.
Hvala vama za družbo, prou luštn je blo. :laola

:laola :laola :laola Super je blo tole dons kljub dežju, meni to celo paše. Pupe hvala za družbo,čestitke za kilometre :clap: Marjana tebi pa hvala za tempo, tako hitro še nisem odtekla te dolžine :D , temu primerno se danes tudi odzivajo nogice :wink: Kot ponavadi je sledilo namakanje v domači banji, kasneje pa še kosilo in savna pri sestri :juhuhu:
ROSI64 napisal/-a:
lukav napisal/-a:Vprašanje: Kakšna je točna razdalja enega kroga? Ponavadi grem nekje vmes gor in nekje vmes dol in nikoli ne vem.

32,6 km

Presneto, potem pa ponavadi še predaleč tečem :) Hvala.
V soboto 31.8. načrtujem en dolg trening tek s štartom ob 7:00 na Viču(pri tabli PST 0km).Če ima kdo željo popestriti svoj trening,je vljudno vabljen.Razdalja ustreza krogu PST-ja.
Trasa je zanimiva,razgibana(brez skrbi,tudi nadomestek Golovca se bo našel),sam trening pa vključuje tudi brezplačen ogled Ljubljanice,srn in ostale golazni :lol: .
Na 16.in 24.km je odprt Mercator(za vse žejne,lačne) in možnost prevoza v Ljubljano z urbana kartico (za vse onemogle :-- ).
Pa še trasa http://www.endomondo.com/routes/236457489 -možnost modifikacij.
Vljudno vabljeni.
Nazadnje spremenil Forrest, dne 27 Avg 2013, 07:40, skupaj popravljeno 1 krat.
sm glih danes dopoldne opravil ta krog :clap: vsaj zame je vedno vec kot 32,6 km pr men se konca 36,5 km k moram se od doma prt na traso :D ...sam srne pa nikoder ups so ble na dveh nogah :lol: :lol: pa se pred dezjem dam prsu k naroceno :laola
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA