še z mojga vidika
Imate kaj od Laškega

se mi je u petek zvečer razjasnil obraz, ko sem bil zagledal Odona in njegovo ekipo med oddajanjem številk

pa je

teknil za lažji spanec.
No tkole sej zgodil, petek popoldne, na cug pa u Celje, tam počakam žlahtnika, pa mal pogledamo košarkaško vzdušje,

se počas mimo štarta shodiva, tam pa

skor sosed Damjan..taprvič tadolgo, me je prašal kje se cifre dobijo...pa smo šli tjakaj..glej prvi stavek.
Vmes malce pobaram

kaj ma za s seboj, bolj slabo je kazalo,

sem koj odstopil gele, bidon je mel, torbice pa ne...
Večerna akcija

za torbico je stekla najprej z Natašo No.1, pa še tule sem malce pobarav vas...
Se najlepše zahvaljujem VAM za DOBER ODZIV s torbicami,

na ta način se je ugotovilo, da se da še kaj pomagati, če je kdo v zagati s kakšno stvarjo, se najdejo fest fantje pa punce k dajo na voljo stvari, če jih imamo na voljo. HVALA LEPA ŠE ENKRAT.
No jutro je hitro prišlo, Damjan pa ni mel s seboj flaškona, tako, da sem potlej torbico zadržal v vrečki in vse oddal vojski.
Solidno toplo vreme, malce debate z znanimi

in štart v krasno pot, ki se je letos še doterala, pesek na novo nasut, pa na kratko počesana trava je bila, za nameček še malce spremenjena pot tam proti Parižljam, malce za ravnotežje in pozornost namenjena.
Ste morda pokunštval,

da smo / so bli pa letos ta počasnejši na boljšem 2 km manj...bl počas smo šli več minut smo pridobil.
Ker je bila fajna družba spet poleg Notranjska naveza

, so kilometri lažje odtekali spod nog,

smo malce debatirali, pa ker je suport bil še ne na dosegu odstopil tudi tekoče dele

, se je kasneje mi povrnilo seveda

....Ujamemo še štart v Mozirju, se pozdravim z znanimi

pa ajmo dalje.
Ker se tahitri maratonci sveže naravnani, smo mal jih spodbujal,

kdo jih bo pa gviral ob sebi, bi prec lahk pomislil, de pa niso tko hitri kt mislijo, če kar en s tadolge vštric teče...
No svoj tempo smo držal kar naprej, mal sam s sabo, mal u duetu, ker so bili nekateri mal utrujeno delovali,

mal spodbude najbrž ni škodilo, še ene gele oddal, pa tud ICE POWER je mel CAJT za pomasirat.
Kot ponavadi se z Ljubnega malce nam navzgor poda tako pot kot pogled spod čela,

a bo že Logarska na obzorju..no so se kilometri kar premikali spod nog, okrepčevalnice pa vsega dost je blo,

še Laško se je dal dobit, kakšn šluk se je naredil, mal potalal drugim, pa še Odon je mel veselje zaradi tega

....Debata je bila glede prostovoljcev, so kar eni in isti.......leta pa tečejo.....
No tam ven iz Luč tam je imela svoj štant
http://www.mojalbum.com/grinhorn/ultramaraton-logarska-2013-2-del/foto/21069994 
tale punca,

dobro označeno in dobro založeno mizo je imela,

ste si dali čas in pristopili k njej, no Aleja ji je ime, pa tiste iskrice v očeh,

če smo pristopili, ste opazili. S srcem

in dušo

je bila ob cesti, da nas je obogatila s hrano in pijačo. Takim pa ja ne smemo dopustiti, da žalostno

gledajo kako drvimo mimo brez zaustavitve in kake besede in nasmeha, to so osebe,

ki bodo nekoč želele ali pa tudi ne, biti del tega prekrasnega teka....
Dobro je bilo videti tudi z naših koncev suporte,

pa so 5ke padale, za vspodbudo in veselje je bilo zelo dobro.
Še zadnja postojanka, Žan se me je spomnil,

Ivan je tko hitr bil, da ga nisem dohitel Vandrovc mu pravmo

....malce spodbujanja ostalih,

k smo bli itak zmatran,

sam nekej energije se pol še kar dobi tkole...

.
Cilj nekje po planu in glede na brez suportno gibanje poleg kar zadovoljen
Na koncu pa strečing

hidracija

tuširanje

....malcajt

pa na podelitev pogledat.
Čestitam vsem za svoje dosežke
Nataša

tista enka je kar pravšnja bla,

se je že prej čutilo,

da nekej bo še s tele Ničinšenekej nekdaj je bila
Zahvalil bi se tudi vsem pri organizaciji tega lepega teka skupaj z Odonom na čelu, brez Slovenske vojske ne bi bilo tako prijazno do udeležencev, teli tuši so res blagodejni, če še ne veste, pa reševalci, ki nas pazijo medtem,

hvala vsem prostovoljcem, policistom, ki so nas varvali na cestnih predelih, ZŠAMovcem, Gasilcem
Ja glede kolesarjev

suportov, če so/smo uvidevni drug do drugega,

se da biti v sožitju, sej ni vse v cajtu

fantje in dekleta,

so trenutki,ki ti ostanejo u spominu, lepi, malo manj lepi.....ampak se takrat nam zgodijo

, je pa letošnja pot res bolj zahtevna na novih koncih tudi za njih....
No prevoz nazaj domu se je tudi urajmal, sem že mal razmišljal kako bo na vlaku pa naprej, pa se je boljš pokazalo

u fajn fest fajni družbi
Uživejte v lepih urcah gibanja...
EDSO
URO si pa najbrž bozabu pri tuširanju, ker sem slišal enega da je nekej klical ,

če je kdo uro pozabu. Dogajal se je pa v desnem zadnjem tuš mobilu po levih stopničkah na levi strani so spraševal...ura okrog 15 - 15:30 je bila.
Žal ne vem kaj se je potem z njo zgodil
Se je kdo oglasil

al je še kej poštenosti