Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi jaz sem bila en mali delček del tega prelepega teka po Logarski dolini.
Pretekla sem 17 km(moja trenutno najdaljša razdalja),rezultat-v prvi tretjini med ženskami.
Čist ok za (skoraj) začetnico :D
Z občudovanjem gledam znane obraze,ki vas poznam iz foruma-res ste super,hitri,vzdržljivi... :TF) Bravo!
Drugo leto zagotovo spet pridem ...
:laola :drink :laola še z mojga vidika :juhuhu:
Imate kaj od Laškega :lol: se mi je u petek zvečer razjasnil obraz, ko sem bil zagledal Odona in njegovo ekipo med oddajanjem številk :clap: pa je :drink teknil za lažji spanec.

No tkole sej zgodil, petek popoldne, na cug pa u Celje, tam počakam žlahtnika, pa mal pogledamo košarkaško vzdušje, :lol: se počas mimo štarta shodiva, tam pa :shock: skor sosed Damjan..taprvič tadolgo, me je prašal kje se cifre dobijo...pa smo šli tjakaj..glej prvi stavek. :--
Vmes malce pobaram :argue: kaj ma za s seboj, bolj slabo je kazalo, :nono: sem koj odstopil gele, bidon je mel, torbice pa ne...
Večerna akcija :hack: :juhuhu: :clap: za torbico je stekla najprej z Natašo No.1, pa še tule sem malce pobarav vas... :rol:
Se najlepše zahvaljujem VAM za DOBER ODZIV s torbicami, :cast1: :clap: :cast: na ta način se je ugotovilo, da se da še kaj pomagati, če je kdo v zagati s kakšno stvarjo, se najdejo fest fantje pa punce k dajo na voljo stvari, če jih imamo na voljo. HVALA LEPA ŠE ENKRAT. :laola

No jutro je hitro prišlo, Damjan pa ni mel s seboj flaškona, tako, da sem potlej torbico zadržal v vrečki in vse oddal vojski. :driver:
Solidno toplo vreme, malce debate z znanimi :TF) in štart v krasno pot, ki se je letos še doterala, pesek na novo nasut, pa na kratko počesana trava je bila, za nameček še malce spremenjena pot tam proti Parižljam, malce za ravnotežje in pozornost namenjena.
Ste morda pokunštval, :lol: da smo / so bli pa letos ta počasnejši na boljšem 2 km manj...bl počas smo šli več minut smo pridobil. :clap: :hehe:

Ker je bila fajna družba spet poleg Notranjska naveza :D , so kilometri lažje odtekali spod nog, :lauf: smo malce debatirali, pa ker je suport bil še ne na dosegu odstopil tudi tekoče dele :drink , se je kasneje mi povrnilo seveda :juhuhu: ....Ujamemo še štart v Mozirju, se pozdravim z znanimi :juhuhu: pa ajmo dalje.

Ker se tahitri maratonci sveže naravnani, smo mal jih spodbujal, :clap: kdo jih bo pa gviral ob sebi, bi prec lahk pomislil, de pa niso tko hitri kt mislijo, če kar en s tadolge vštric teče... :hehe:

No svoj tempo smo držal kar naprej, mal sam s sabo, mal u duetu, ker so bili nekateri mal utrujeno delovali, :oops: mal spodbude najbrž ni škodilo, še ene gele oddal, pa tud ICE POWER je mel CAJT za pomasirat. :rol:
Kot ponavadi se z Ljubnega malce nam navzgor poda tako pot kot pogled spod čela, :lol: a bo že Logarska na obzorju..no so se kilometri kar premikali spod nog, okrepčevalnice pa vsega dost je blo, :toast: :piti: še Laško se je dal dobit, kakšn šluk se je naredil, mal potalal drugim, pa še Odon je mel veselje zaradi tega :D ....Debata je bila glede prostovoljcev, so kar eni in isti.......leta pa tečejo..... :cast1: :rol:

No tam ven iz Luč tam je imela svoj štant :hello: http://www.mojalbum.com/grinhorn/ultramaraton-logarska-2013-2-del/foto/21069994 :hello: tale punca, :cast1: dobro označeno in dobro založeno mizo je imela, :nono: ste si dali čas in pristopili k njej, no Aleja ji je ime, pa tiste iskrice v očeh, :rol: :juhuhu: če smo pristopili, ste opazili. S srcem :heart in dušo :D je bila ob cesti, da nas je obogatila s hrano in pijačo. Takim pa ja ne smemo dopustiti, da žalostno :--( gledajo kako drvimo mimo brez zaustavitve in kake besede in nasmeha, to so osebe, :cast1: ki bodo nekoč želele ali pa tudi ne, biti del tega prekrasnega teka.... :laola

Dobro je bilo videti tudi z naših koncev suporte, :clap: pa so 5ke padale, za vspodbudo in veselje je bilo zelo dobro. :laola
Še zadnja postojanka, Žan se me je spomnil, :lol: Ivan je tko hitr bil, da ga nisem dohitel Vandrovc mu pravmo :clap: ....malce spodbujanja ostalih, :clap: k smo bli itak zmatran, :roll: :oops: :cry: sam nekej energije se pol še kar dobi tkole... :juhuhu: .
Cilj nekje po planu in glede na brez suportno gibanje poleg kar zadovoljen :clap:
Na koncu pa strečing :cast: hidracija :beer: tuširanje 8) ....malcajt :piti: pa na podelitev pogledat. :laola :laola

Čestitam vsem za svoje dosežke :laola
Nataša :clap: tista enka je kar pravšnja bla, :clap: se je že prej čutilo, :lol: da nekej bo še s tele Ničinšenekej nekdaj je bila :--
:laola :juhuhu: :laola
Zahvalil bi se tudi vsem pri organizaciji tega lepega teka skupaj z Odonom na čelu, brez Slovenske vojske ne bi bilo tako prijazno do udeležencev, teli tuši so res blagodejni, če še ne veste, pa reševalci, ki nas pazijo medtem, :clap: hvala vsem prostovoljcem, policistom, ki so nas varvali na cestnih predelih, ZŠAMovcem, Gasilcem :laola

Ja glede kolesarjev :driver: suportov, če so/smo uvidevni drug do drugega, :cmok: se da biti v sožitju, sej ni vse v cajtu :nono: fantje in dekleta, :hello: so trenutki,ki ti ostanejo u spominu, lepi, malo manj lepi.....ampak se takrat nam zgodijo :lol: , je pa letošnja pot res bolj zahtevna na novih koncih tudi za njih.... :nono:

No prevoz nazaj domu se je tudi urajmal, sem že mal razmišljal kako bo na vlaku pa naprej, pa se je boljš pokazalo :clap: u fajn fest fajni družbi :driver:

Uživejte v lepih urcah gibanja...

:hello: EDSO :hello:
URO si pa najbrž bozabu pri tuširanju, ker sem slišal enega da je nekej klical , :roll: če je kdo uro pozabu. Dogajal se je pa v desnem zadnjem tuš mobilu po levih stopničkah na levi strani so spraševal...ura okrog 15 - 15:30 je bila.
Žal ne vem kaj se je potem z njo zgodil :-((

Se je kdo oglasil :o al je še kej poštenosti :roll: :oops:
Ko berem vaša poročila, ne morem da ne bi tudi jaz... :wink:

Zame je bil ta tek sploh prvi ultramaraton, pred katerim sem imela res veliko (straho)spoštovanje. Že res, da sem pretekla nekaj maratonov, ampak ultra...

Kot pred marsikaterim tekom do sedaj sem si rekla: cilj je priti v cilj! No, pa sem svoj cilj več kot odlično dosegla, zmagala sama nad seboj in kar me najbolj veseli pri tem neizmirno uživala! Vsi tisti prvi jutranji kilometri ob Savinji, meglice, ki so se podile po poljih in prvi sončni žarki v pozdrav novemu dnevu so poskrbeli, da so se kilometri obračali neverjetno hitro.

Noge pa so kar šle in ko sem bila na 30 km, sem si rekala: tako, to je bilo ogrevanje, sedaj pa samo še en maraton do konca :D sicer so zadnji kilometri od Luč naprej malce duhamorni, ampak beseda ali dve s sotrpini ter navijači ob progi so jih naredili krajše in prihod v cilj z nasmeškom do ušes je v sekundi poplačal vse! In ko sem pogledala na uro...najprej nisem verjela,da je res!!! :D

Pohvala organizatorjem, spremljevalcem drugih tekmovalcev za hkratno sbodbujenje tudi zame in seveda vsem, ki ste se uspešno spopadli s katerokoli zadano razdaljo! Čestitke zmagovalcema in vsem, ki so zmagali tako ali drugače...kot že rečeno, jaz sem definitivno sama nad seboj :)

Zagotovo pridem tudi drugo leto, saj je bil to eden izmed najlepših, če ne najlepši tek....do takrat pa verjetno še kakšna ultra :P
Tako kot pravi zztopka, vas je res bilo kot rusov znanih s TF in tudi drugače :D Zato ne bom prav po imenih ampak pohvale vsem na stopničkah :clap: :clap: :clap: KatjiD, ki je odlično opravila s 75-ko in cicku, ki sta dala srce na traso pri zastopanju Energe ultra teama :lol: :laola :clap:
Hvala tudi za marsikatero dobor spisano poročilo :D
Če ne bo GPS sledi:

Jaz sem si pomagal kar z zemljevidom na uradni strani maratona in točko nato poiskal v google map-u. Sicer kar nekaj klikanja, ampak narejeno pa je :D
Za 9 točk sem rabil cca 20 minut.

danijel.hajdinjak napisal/-a:Živijo.

Mene pa zanima ali ima kdo slučajno lansko gps sled za 73km? Da vidim kje točno poteka trasa in pripravim kakšne točke za srečanja s spremstvom...

Lp
Danijel

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA