- 25 Jun 2013, 11:31
Se strinjam z zadnjima dvema komentarjema, najbolj me skrbijo sklepi. Bomo videli kako bo do takrat - ni pa nobene stave in ničesar, nisem primoran, da grem. Treniral bom, če bo šlo vsaj za polovičko bo sledila prijava na maraton (in potencialen odstop po prvem krogu ali par km kasneje), če pa res ne bo šlo bom pa vmes verjetno pridobil izkušnjo (+možno tudi da še par poškodb
) in dobršen del kondicije ter novih spoznanj o sebi.
Če mi slučajno uspe končati ta maraton, bo verjetno tek ponovno postavljen na stranski tir in bo poudarek za naslednje mesece ali za 2014 na katerem drugem športu (recimo plavanje, kolesarjenje ali kakšno plezanje,...).

Scooby napisal/-a:Kaj ti bo zadovoljstvo po pretečenem maratonu, če boš potem naslednji dan "mrtev" in teden ali dva ne boš mogel teči? Ali bog ne daj, da stakneš kakšno poškodbo? Dobro premisli!
Če mi slučajno uspe končati ta maraton, bo verjetno tek ponovno postavljen na stranski tir in bo poudarek za naslednje mesece ali za 2014 na katerem drugem športu (recimo plavanje, kolesarjenje ali kakšno plezanje,...).
"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do."