Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

pajo napisal/-a:lojze kolikor mi je znano naj me popravijo če se motim 2:30h po poku pištole za začetek. Ja tek ni hec. :D

Pajo pa to si ja vedel, ali pač ne? Hm, jaz sem vedno štartal iz zadnjih boksov, pa nikoli nisem imel problema priti v drugi krog. Sem šel gledati podatke od leta 2011: začel sem teči 14 minut po poku pištole, čas prvega kroga 2:18:12. Zdaj pa si sam izračunaj v kolikšnem času po poku pištole sem prišel skozi prvi krog. Očitno še pravi čas. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: :clap: :clap: :clap: čestitke vsem, ki ste se uspešno spopadli s katerokoli (pripravljenosti primerno) razdaljo :!: :!: :!:
:arrow: kadar me ni na maratonu, vendarle mislim, da rabim nekakšen vsaj približno primerljiv nadomestek :roll: : http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -tece.html
pajo napisal/-a:lojze kolikor mi je znano naj me popravijo če se motim 2:30h po poku pištole za začetek. Ja tek ni hec. :D

ne vem, jaz sem kopiral pravila s strani organizatorja, kako pa v resnici delajo ne vem, posebno letos, ko je bila trasa spremenjena in je bila par 100 m daljša.
lojze napisal/-a:

ne vem, jaz sem kopiral pravila s strani organizatorja, kako pa v resnici delajo ne vem, posebno letos, ko je bila trasa spremenjena in je bila par 100 m daljša.

So spuščali tudi še kasneje, tako da to ni izgovor in ne krivda organizatorja.
letos je bilo zelo veliko tekačev na maratonu v tistem mojem "časovnem vakuumu" :) v primerjavo s prejšnjimi mojimi ljubljanskimi maratoni, ko sem bolj težko našel koga "za družbo".
kljub temu, da sem si obljubil, da grem maraton spet leta 2015 v enem krogu pretečt, sem že sedaj odločen, da grem prihodnje leto dva kroga premagat, če bo telo in zdravje dalo 8)
Radolca napisal/-a:kljub temu, da sem si obljubil, da grem maraton spet leta 2015 v enem krogu pretečt, sem že sedaj odločen, da grem prihodnje leto dva kroga premagat, če bo telo in zdravje dalo 8)

Organizatorji so na Sejmu napovedali, da je verjetno letos zadnjič LM v dveh krogih. :D
AVI napisal/-a:Celotna "Lublanska" zgodba...

http://www.davidkadunc.si/volkswagen-18 ... aton-2013/

:D :D

Hvala vsem za navijanje, fotke, .... :D :D Super je bilo... :D

P.S. Kakšna fotka pa še prileti...tudi na FB. :wink:

No, v bistvu sem pa nekaj vseeno pozabil...le kako?...to, da sem "fasal" mislim, da svoj prvi žulj....hehehehehe...mislim, takega poštenega, krvavega...hehehehe....ja, vse je enkrat prvič... :lol: :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:kljub temu, da sem si obljubil, da grem maraton spet leta 2015 v enem krogu pretečt, sem že sedaj odločen, da grem prihodnje leto dva kroga premagat, če bo telo in zdravje dalo 8)

Organizatorji so na Sejmu napovedali, da je verjetno letos zadnjič LM v dveh krogih. :D

Jaz upam, da se motijo. Ker to bi potem pomenilo dve ločeni progi za maratonce in polmaratonce (če bosta obe progi ostali krožni, se pravi s startom in ciljem na približno istem mestu). In to bi za maratonce pomenilo, da bi bili CELOTNO progo tako rekoč sami. Nobene večje skupine. In tudi manj navijačev.
Če pa proge ne ostanejo krožne, ampak se npr. polmaraton izvede na trasi maratona, a z vmesnin startom ali ciljem, potem je to še bolj trapasto.
No, saj se bomo že prilagodili, kakor koli bo, ampak tisti, ki si tako prizadevate za en sam krog, malo razmislite, ali si tega res želite. Jaz zase lahko rečem, da mi je sedanja trasa ok (čeprav se mi je zdelaj prejšnja boljša, ko se je teklo v drugo smer). Predvsem pa bi mi bilo všeč, če bi trasa maratona obveljala in postala tradicionalna, nespremenljiva, ne pa da se spreminja tako rekoč vsako leto.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA