Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mislim, da smo vsi ki smo podali GMAIL naslove dobili odgovor kot SPAM vržen v vsiljeno pošto. Odgovore pa naj bi dobili že vsi.
Fajn bi bilo, če bi tukaj naredili en seznam vseh, ki smo bili žrebani, da se (vsaj tisti ki imamo to željo) dogovorimo o opcijah skupinskega odhoda v Berlin.

Zaenkrat vidim da smo to:

1. thinkblue
2. ugor
3. Hales
4. Rozynho
 nana
mojA napisal/-a:hoj,
nisem imela sreče... :(
Kam naj grem pa zdej... :cry: v jeseni bi šla enkrat nekam ven, pa na LM samo na polovičko...

Amsterdam :wink:
 mojA
nana napisal/-a:
Kam naj grem pa zdej... :cry: v jeseni bi šla enkrat nekam ven, pa na LM samo na polovičko...

hVALA ! Sem ga imela v mislih... sedaj se pa mučim s prijavo. Ali mogoče veš, če jenujno ob prijavi vpisati Insurance number? Verjetno mislijo št. zavarovalne police, samo je še nimam. Nana, mogoče veš, če lahko vpišem kar eno cifro?
 nana
mojA napisal/-a:
nana napisal/-a:

hVALA ! Sem ga imela v mislih... sedaj se pa mučim s prijavo. Ali mogoče veš, če jenujno ob prijavi vpisati Insurance number? Verjetno mislijo št. zavarovalne police, samo je še nimam. Nana, mogoče veš, če lahko vpišem kar eno cifro?

Ko sem se jaz prijavljala 2012, nisem nič vpisovala. Lahko, da so kaj spremenili.
 spela*
Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :)

Tule lahko pogledate in se prijavite:
http://maratonc.si/?page_id=658

Verjamem, da se nas bo z lahkoto zbralo vsaj 30 (pol nas je že). VABLJENI! :clap: :clap:

Saj naju šteješ že za prijavljena, a ne? :idea: :?: :wink:
Nazadnje spremenil spela*, dne 04 Nov 2013, 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miciM
Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :

Zakaj bo še bolj uspešen :?: :shock: :?:

:wink:
 spela*
miciM napisal/-a:
Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :

Zakaj bo še bolj uspešen :?: :?: :?:

Ker bomo bolj natrenirani. :--
Uporabniški avatar
 miciM
spela* napisal/-a:
miciM napisal/-a:

Zakaj bo še bolj uspešen :?: :?: :?:

Ker bomo bolj natrenirani. :--

Aja, slabši tekaci in tisti uživači na progi sploh ne bodo izžrebani :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA