Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
mojA napisal/-a:hoj,
nisem imela sreče...![]()
Kam naj grem pa zdej...v jeseni bi šla enkrat nekam ven, pa na LM samo na polovičko...
nana napisal/-a:mojA napisal/-a:hoj,
Kam naj grem pa zdej...v jeseni bi šla enkrat nekam ven, pa na LM samo na polovičko...
Amsterdam
mojA napisal/-a:nana napisal/-a:mojA napisal/-a:hoj,
Amsterdam
hVALA ! Sem ga imela v mislih... sedaj se pa mučim s prijavo. Ali mogoče veš, če jenujno ob prijavi vpisati Insurance number? Verjetno mislijo št. zavarovalne police, samo je še nimam. Nana, mogoče veš, če lahko vpišem kar eno cifro?
Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji
Tule lahko pogledate in se prijavite:
http://maratonc.si/?page_id=658
Verjamem, da se nas bo z lahkoto zbralo vsaj 30 (pol nas je že). VABLJENI!![]()
Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :
miciM napisal/-a:Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :
Zakaj bo še bolj uspešen![]()
![]()
![]()
spela* napisal/-a:miciM napisal/-a:Rollback napisal/-a:ZA VSE IŽREBANE BERLINČANE - spet bomo organizirali izlet, ki bo še bolj uspešen kot letošnji :
Zakaj bo še bolj uspešen![]()
![]()
![]()
Ker bomo bolj natrenirani.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA