Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
liammoc0 napisal/-a:Hahahaha, lonely kaj pa ti jemljes??!!
bidonček napisal/-a:sonce tistega lepega dne, nasmejane obraze ter na eno, dve mrzlipo teku, kaj več pa ne rabim.
jagnje napisal/-a:saj sem vedel, da bo moja pripomba sprozila neke negativne odzive.
le zakaj? odlocitev za udelezbo je svobodna in vsak se udelezi ali pa ne. jaz bi prireditev s svojo udelezbo naceloma podprl, ampak kot vidimo zaradi enega manjkajocega jagneda res ni nobene panike, tri mesece pred maratonom je ze 1000 tekacev. meni je popolnoma jasno, da se vsem ne more ustreci. jaz sem recimo alergicen na banke. kdor misli da so problematicne samo tiste banke, ki smo jih resevali z davkoplacevalskim denarjem, zaradi mene lahko tako misli naprej. ne mislim nikogar nic prepricevati. za razliko od bank, ki si s takimi akcijami za baksiz zvisujejo ugled, mi pac ni treba.
jaz tecem zase in za svoje veselje, res mi ni potrebno med tekom razmisljati o bankah, "ugodnih" kreditih ipd.
ps. trasa 8.5 km teka je podn. maraton bom pretekel cirka po trasi na kak lep marcevski dan. brez gnece in brez bancnega posiljevanja.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA