Upam, da pride na polžji tek tudi kakšen pravi polž. Pajo ima tako kilometrino v podpisu, da se ga kar ustrašiš

Moderator: lenči
Asparagus napisal/-a:Navkljub utrujenim nogam od včerajšnjega smučanja mi je uspelo preteči 13,3 km. Vreme je bilo idealno, ko bi le bilo 8.2. takšno.
Upam, da pride na polžji tek tudi kakšen pravi polž. Pajo ima tako kilometrino v podpisu, da se ga kar ustrašiš.
Hojca napisal/-a:Meni pa po več kot enomesečni pauzi kr (še) ne stečeTja do 15km še nekak "prlezem", pa še to bolj na trmo
... Pa tole ni jamranje
, samo dejstvo, da se ni za bat, da ne bi blo kkšenega ta pravega polža 8.2. v Litiji. Kolk je že?...17km al je več? No kakorkoli, če ne bo šlo, pa prej obrnem. Itak pa je v družbi vse lažje, tko da...če le kaj vmes ne pride, se vidimo.
Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javiMene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti
Je pa za tako druženje sigurno lepše mal boljše vreme počakat.
![]()
Se vidimo drugič...v Litiji al pa kje drugje
Asparagus napisal/-a:Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javiMene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti
![]()
Seveda, cez dva tedna vas spet vprasam, ce ste za stvar. Enkrat bi pa tudi jaz spet rada prisla tect na PST ali okrog Roznika. Te bom kar poklicala.
Asparagus napisal/-a:Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javiMene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti
![]()
Seveda, cez dva tedna vas spet vprasam, ce ste za stvar. Enkrat bi pa tudi jaz spet rada prisla tect na PST ali okrog Roznika. Te bom kar poklicala.
Hojca napisal/-a:Asparagus napisal/-a:Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javiMene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti
![]()
Torej, če prav razumem, konec februarja/začetek marca Litija-Kresnice. Jaz bom, če boš vprašala, za stvar skoraj sigurno![]()
Na PST al pa Rožnik pa tudi dobrodošla... itak prihajajo daljši dnevi in bo kmalu možno tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt (če ti to bolj ustreza)...kar pokliči, bom vesela
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA