Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Da ne bomo na teku Litija - Kresnice in nazaj preveč lenči v šimbas gledali pridno tečemo.
Slika
Uporabniški avatar
 Asparagus
Navkljub utrujenim nogam od včerajšnjega smučanja mi je uspelo preteči 13,3 km :D . Vreme je bilo idealno, ko bi le bilo 8.2. takšno.

Upam, da pride na polžji tek tudi kakšen pravi polž. Pajo ima tako kilometrino v podpisu, da se ga kar ustrašiš :D .
Uporabniški avatar
 Hojca
Meni pa po več kot enomesečni pauzi kr (še) ne steče :mrgreen: Tja do 15km še nekak "prlezem", pa še to bolj na trmo :wink: ... Pa tole ni jamranje :-- , samo dejstvo, da se ni za bat, da ne bi blo kkšenega ta pravega polža 8.2. v Litiji. Kolk je že?...17km al je več? No kakorkoli, če ne bo šlo, pa prej obrnem. Itak pa je v družbi vse lažje, tko da...če le kaj vmes ne pride, se vidimo. :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:Navkljub utrujenim nogam od včerajšnjega smučanja mi je uspelo preteči 13,3 km :D . Vreme je bilo idealno, ko bi le bilo 8.2. takšno.

Upam, da pride na polžji tek tudi kakšen pravi polž. Pajo ima tako kilometrino v podpisu, da se ga kar ustrašiš :D .

Alenka to je bolj tako... Ne verjemi vsemu kar piše.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Hojca napisal/-a:Meni pa po več kot enomesečni pauzi kr (še) ne steče :mrgreen: Tja do 15km še nekak "prlezem", pa še to bolj na trmo :wink: ... Pa tole ni jamranje :-- , samo dejstvo, da se ni za bat, da ne bi blo kkšenega ta pravega polža 8.2. v Litiji. Kolk je že?...17km al je več? No kakorkoli, če ne bo šlo, pa prej obrnem. Itak pa je v družbi vse lažje, tko da...če le kaj vmes ne pride, se vidimo. :laola

Nič ne skrbi, v skrajnem primeru te lahko Mitja odpelje iz Kresnic v Litijo, ker je že obljubil, da bo pripeljal okrepčila. Ampak mislim, da ne bo treba in bova skupaj odpolžali tja in nazaj. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, se mi kar milo dogaja, ko vidim, kako se pogovarjate. Bo očitno treba pričeti migati, da se vam bom kdaj lahko pridružila. Uživajte in imejte se lepo, pa name kaj pomislite :D .
Jaz bom pa vsaj na orbitreku kakšen korak naredila, obljubim :oops:

Polžki, imejte se :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz bom ta vikend poskusila teči v Kresnice. Kolikor sem videla z vlaka in glede na to, da nisem nič slišala, da bi bilo kaj narobe na cesti, bo po mojem edina težava blato na makadamu.
V soboto dopoldne naj bi padavine ponehale :? ...v nedeljo se bodo občasno pojavljale :? ,
zato ne upam napovedati ure.

Če bi šel še kdo, naj se javi :D .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Še dobro, da ni bilo posebnega interesa za tek v Kresnice. Jutri bom morala v službo :mrgreen: , ker sem ugotovila, da mi bo drugače tekla voda v grlo, ko bom šla na dopust :mrgreen: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javi :wink: Mene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti :( Je pa za tako druženje sigurno lepše mal boljše vreme počakat. :laola

Se vidimo drugič...v Litiji al pa kje drugje :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javi :wink: Mene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti :( Je pa za tako druženje sigurno lepše mal boljše vreme počakat. :laola

Seveda, cez dva tedna vas spet vprasam, ce ste za stvar. Enkrat bi pa tudi jaz spet rada prisla tect na PST ali okrog Roznika :D . Te bom kar poklicala. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:
Hojca napisal/-a:Si me mal prehitela...sem čakala, če se kakšen ljubljanski polžek javi :wink: Mene dež sicer ne moti preveč, če le ni nevarnosti, da še kaj drugega dol prleti :( Je pa za tako druženje sigurno lepše mal boljše vreme počakat. :laola

Seveda, cez dva tedna vas spet vprasam, ce ste za stvar. Enkrat bi pa tudi jaz spet rada prisla tect na PST ali okrog Roznika :D . Te bom kar poklicala. :D

Samo na Rožnik po mojem čez 2 tedna hm ne vem če bo že vse očiščeno pa mal mal je za tečt :D se bolj splača iti na PST pa greš kamor hočeš in kolikor ti duša da. En polžji PST bi bil pa dober. Itak je konec meseca dobrodelni tek na Bledu - 48 h. Če ne bo hudič imel prste vmes bom v nedeljo tam za ... krogov. Makina bolj kot ne je že zasedena. Čakam še 1 osebo, da se javi pa smo komplet.
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:

Torej, če prav razumem, konec februarja/začetek marca Litija-Kresnice. Jaz bom, če boš vprašala, za stvar skoraj sigurno :wink:

Na PST al pa Rožnik pa tudi dobrodošla :D ... itak prihajajo daljši dnevi in bo kmalu možno tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt (če ti to bolj ustreza)...kar pokliči, bom vesela :D :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Hojca napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Torej, če prav razumem, konec februarja/začetek marca Litija-Kresnice. Jaz bom, če boš vprašala, za stvar skoraj sigurno :wink:

Na PST al pa Rožnik pa tudi dobrodošla :D ... itak prihajajo daljši dnevi in bo kmalu možno tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt (če ti to bolj ustreza)...kar pokliči, bom vesela :D :wink:

Konec meseca vsaj kar se mene tiče je 48 h s spomin na Rut Reš. Dobrodelni.
Uporabniški avatar
 lenči
Imam kar slabo vest, ker nič ne tekam. Razen vsako jutro vaje, sem se polenila :oops: . Bo treba kakšno družbo za motivacijo nahecat. Prihodnji torek bi pa šla malo migat, je kdo za ? Čisto počasi, jaz bom sopihala, vi pa klepetali :oops: :-- .

Pridni ostanite in migajte dragi polžki :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Imaš družbo. Samo bova drugam pičila. Lahko se dobiva-mo pred Zoo-jem potem pa mimo cvetličarne do Agrotehnike pa potem po PSt-ju nazaj do Koseškega bajerja in nazaj do živalca. Čista ravnina brez dreves... Bo šlo? :laola Šala mala za lenči,Mojculjo...
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA