Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ahhhhhhh, stari moj muc......katera bolečina s tole fotko!!! Najprej z Avijem nabašeta na Gran Canariji na Jureka, Timothya, Sandsa.....pol pa kle še na tole legendo....brutalno hudooo :D :mrgreen: Prosim, če umakneš fotko, hehehe...!!!
Čestitke in poklon tebi za vrhunsko 5.mesto :cast: in verjetn je zato tud model zraven tebe kr mal srečen :lol: Nisi opazu, ne? Ja, oba sta srečna k sta en zraven druzga :lol: :D
Več pa, ko boste še kaj napisali :wink:

p.s. Mi bomo pa ta vikend v Bolzanu samo z Nemeth Csabo skupej na trasi....ja, sej vem...ne veš kdo bi bil.....hja, kaj češ...eni mamo bl na simpl :lol:
Iskrene čestitke za super rezultate, še posebej Mucu, Katji, Mitji in seveda vsem ostalim, ki vam je tako ali drugače uspelo izpeljati tekmo do konca.
Kot je že Matej pripomnil, se bomo ta vikend, kot kaže, potili in močili po visokogorju ( Alpe Sarentine ) v okolici Bolzana, kjer pa bo glede na zahtevnost terena precej manjša udeležba in tudi ne s tako zvenečimi imeni kot v Cortini.
Lep pozdrav Brane.
Po skoraj 18 urah potenja po Dolomitih lahko rečem samo: noro 8)

Super zadovoljen s svojim rezultatom, čestitke pa tudi vsem ostalim Slovencem na "ta dolgi", Muc pa je na "ciciteku" itak raztural :clap:

No, že prvi dan nazaj v službi je bilo zelo delovno, se bom pa v naslednjih dneh potrudil spisati malo bolj podrobno reportažo :wink:
haha Matej zdej si me pa orng nasmejal :lol: ...next time Kilian! :--

Po lanski odlični izkušnji v Cortini je bilo letos nekako v planu, da ponovimo izlet v IT z upanjem, da nam bo vreme bolj usojeno in nas bo čakala originalna trasa...dva dni pred štartom dobimo mail od organizatorja, da so se potrudili po najboljših močeh in počistili in splužili celotno traso...zakon! In že se peljemo proti Cortini...
Ustaljen program, obisk Expa, dvig številke obvezen coffi in nastanitev v že skoraj domačem apartmaju. :D ...zvečer še "filanje OH-jev"...in to dobesedno, ker take postrežbe ne doživiš vsak dan hmmm :wink:
Zjutraj še zadnje priprave in odhod proti štartu...seveda ni manjkala še obvezna kava in obisk wc-ja...fotka in že poslušamo komad na štartu, ki ti postavi vse kocine pokonci!
Z Alenovskim skupaj začneva in skupaj zagrizeva v hrib...potem pa vsak po svoje...vzpon, mal ravnine, spust,...prečenje potoka...voda do kolen...še enkrat...brrrr...tolk mrzla voda, da mi gre kr na smeh hehe...dobr filing pa čeprav teče iz copat...pa spet v hrib...sneg...teren res razgiban in ni konca in kraja vzponov in spustov...na vrhu passo Giau pa najboljši navijači...Sukar & ostala druščina...hvala še enkrat! :wink:
Čeprav sem imel v glavi, da me čaka samo še spust sem se kr orng zmotil...ufff vzpona kar ni in ni konec...potem pa seveda še zadnji spust...dobesedno "na glavo"!...še par km in že smo v cilju! Vesel, zadovoljen,...brez besed! :laola
Kolk je to dobr filing, ko te v cilju počakajo še "the best" SLO navijači...nepopisno! :clap:
Skupaj počakamo še preostale naše...dobre volje in nasmejanih obrazov ne manjka! :D

Da ne bom slučajno koga izpustil, ker nas je bila zasedba Slovencev in Slovenk v Cortini res veliko, bom rajš rekel:
Čestitke in bravo vsem!!! Slovenci in Slovenke smo zakon!!! :laola

p.s.
Sukar & Sabina, Alenovski & Sabina, Mirjam...hvala vam! Najboljši ste!!! :laola
Sukar naslednja Cortina je pa tvoja! :wink:

https://plus.google.com/photos/10475355 ... 2263487617

http://www.ultratrail.it/en/

SREČNO in predvsem pa uživajte celotni ekipci, ki se odpravljate v Bolzano!!! :clap:
Čakamo na fotko hehehe :wink:
Naša ekipa je že pred štartom ostala brez enega člana (ne povem katerega). Nežo je ustavil gleženj, ki se ni strinjal da pride do cilja :( . Miran je grizel do konca in končal pod 24 urami :clap: .
Marija pa je v družbi Tonija Lekšeta, odletela proti cilju in končala na 23 mestu z časom 21 ur in 40 min :laola

Slike iz Cortine https://plus.google.com/photos/117281788162074468389/albums/6031186416623762641

Čestitke turbo Katki za res izjemen čas :laola
in vsem ostalim ki ste se lotili dolge in kratke proge.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA