haha Matej zdej si me pa orng nasmejal

...next time Kilian!
Po lanski odlični izkušnji v Cortini je bilo letos nekako v planu, da ponovimo izlet v IT z upanjem, da nam bo vreme bolj usojeno in nas bo čakala originalna trasa...dva dni pred štartom dobimo mail od organizatorja, da so se potrudili po najboljših močeh in počistili in splužili celotno traso...zakon! In že se peljemo proti Cortini...
Ustaljen program, obisk Expa, dvig številke obvezen coffi in nastanitev v že skoraj domačem apartmaju.

...zvečer še "filanje OH-jev"...in to dobesedno, ker take postrežbe ne doživiš vsak dan hmmm
Zjutraj še zadnje priprave in odhod proti štartu...seveda ni manjkala še obvezna kava in obisk wc-ja...fotka in že poslušamo komad na štartu, ki ti postavi vse kocine pokonci!
Z Alenovskim skupaj začneva in skupaj zagrizeva v hrib...potem pa vsak po svoje...vzpon, mal ravnine, spust,...prečenje potoka...voda do kolen...še enkrat...brrrr...tolk mrzla voda, da mi gre kr na smeh hehe...dobr filing pa čeprav teče iz copat...pa spet v hrib...sneg...teren res razgiban in ni konca in kraja vzponov in spustov...na vrhu passo Giau pa najboljši navijači...Sukar & ostala druščina...hvala še enkrat!
Čeprav sem imel v glavi, da me čaka samo še spust sem se kr orng zmotil...ufff vzpona kar ni in ni konec...potem pa seveda še zadnji spust...dobesedno "na glavo"!...še par km in že smo v cilju! Vesel, zadovoljen,...brez besed!
Kolk je to dobr filing, ko te v cilju počakajo še "the best" SLO navijači...nepopisno!
Skupaj počakamo še preostale naše...dobre volje in nasmejanih obrazov ne manjka!
Da ne bom slučajno koga izpustil, ker nas je bila zasedba Slovencev in Slovenk v Cortini res veliko, bom rajš rekel:
Čestitke in bravo vsem!!! Slovenci in Slovenke smo zakon!!!
p.s.
Sukar & Sabina, Alenovski & Sabina, Mirjam...hvala vam! Najboljši ste!!!
Sukar naslednja Cortina je pa tvoja!
https://plus.google.com/photos/10475355 ... 2263487617http://www.ultratrail.it/en/SREČNO in predvsem pa uživajte celotni ekipci, ki se odpravljate v Bolzano!!!
Čakamo na fotko hehehe