Živijo !
Jani strinjam se s teboj, da so lokalci v veliki prednosti, celo prepričan sem, da se nekateri med kontrolnimi točkami poslužujejo nam nepoznanih bližnjic. Vendar pa kot si dejal, ni vse v rezultatu. No, vsaj jaz se držim tega načela.
Matej, evo objavljam še eno ekstremno zadevo, ki se je odvijala prvič in to v istem terminu kot Suedtirol ultra skyrace. Da se razumemo, gre za ekstrem v dolžini ( 136 km ) in višincih, kjer prekaša sloviti UTMB ( cca 12.000 m ) Kot zanimivost naj povem, da preči eminentne Dolomitske vršace ( Croda Rossa, Tofane, Lagazuoi, Cinque Torri, Nuvelau, Averau, Pelmo, Civetta, Moiazza ...). Start je v Alta Pusterii v prekrasni dolini Braies, cilj pa v Bellunu. Ker sem, razen zadnjega dela obdelal vse te potke, lahko tokrat z gotovostjo trdim, da gre za normalne trail poti. Kot zanimivost naj povem še to, da je mogoč nastop tudi v štafeti ( 3 pos. )
Sicer pa več informacij na
www.dolomitiskyrun.itEkstremisti ala Matej in njemu podobni, če vam spodleti pri prijavi za UTMB, tukaj imate alternativo.
Lep pozdrav Brane.