Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Z veseljem in pozorno sem prebral še preostala poročila, ker me je resnično zelo zanimalo kako ste ostali dojeli razmere v katerih smo tekli v povezavi s traso, ki nam je bila servirana!
Naj se bere čudno ampak sem vesel, da smo si edini pri komentiranju tekme. Vsem trem še enkrat čestitam za borbenost in močno voljo, da ste prišli v cilj in to dokaj celi in nepoškodovani :roll: :D :clap: :clap: :clap:
Migavc, ne se počutit' odgovornega saj nima smisla, sej veš :D Če boš mislil, da zna biti kakšna ultra zanimiva jo le objavi. Štartamo na lastno odgovornost :wink: Ursad je že začela viewtopic.php?p=328550&sid=b985c9a4a249c086c819a9a97e934daf#p328550.... :lol:
Še enkrat hvala vsem, ki ste objavili kakšno vzpodbudno oz. pohvalno besedo :cast: Tisti, ki ste se oglasili, prav vsi, takšne dogodke dojemate s širšim vpogledom, kjer ne igra vodilne vloge rezultat (seveda je tudi pomemben) ampak zgodba ter način kako je akter v njo vpleten.....Je poletje res že v deželi? 8)
Uporabniški avatar
 jan_jan
To je bila moja prva tekma, kjer sem moral zaradi težavnosti proge postaviti lastno varnost v ospredje. Rezultat je temu primeren. A razmere so bile enake za vse. Vsekakor so v prednosti lokalni matadorji in vsi tisti, ki traso že poznajo. Tekmuje pa itak vsak na lastno odgovornost.
Tudi organizator je očitno dojel, da nima smisla narediti tako selektivne tekme, kjer odstopi skoraj 50% tekmovalcev in je naslednje leto start prestavljen na 24.07.2015.

Hvala vsem za vzpodbudo preko vseh možnih socialnih medijev, telefona,....

Pa še nekaj slikic: https://www.flickr.com/photos/125121338 ... 161465617/

Do naslednjega projekta......... :laola
 migavc
Živijo !

Jani strinjam se s teboj, da so lokalci v veliki prednosti, celo prepričan sem, da se nekateri med kontrolnimi točkami poslužujejo nam nepoznanih bližnjic. Vendar pa kot si dejal, ni vse v rezultatu. No, vsaj jaz se držim tega načela.
Matej, evo objavljam še eno ekstremno zadevo, ki se je odvijala prvič in to v istem terminu kot Suedtirol ultra skyrace. Da se razumemo, gre za ekstrem v dolžini ( 136 km ) in višincih, kjer prekaša sloviti UTMB ( cca 12.000 m ) Kot zanimivost naj povem, da preči eminentne Dolomitske vršace ( Croda Rossa, Tofane, Lagazuoi, Cinque Torri, Nuvelau, Averau, Pelmo, Civetta, Moiazza ...). Start je v Alta Pusterii v prekrasni dolini Braies, cilj pa v Bellunu. Ker sem, razen zadnjega dela obdelal vse te potke, lahko tokrat z gotovostjo trdim, da gre za normalne trail poti. Kot zanimivost naj povem še to, da je mogoč nastop tudi v štafeti ( 3 pos. )
Sicer pa več informacij na www.dolomitiskyrun.it
Ekstremisti ala Matej in njemu podobni, če vam spodleti pri prijavi za UTMB, tukaj imate alternativo.
Lep pozdrav Brane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA