prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 GaGa
pegaz napisal/-a:... predvidoma lahko dvignili na sedežu firme Mikro od petka popoldne dalje.

Verjetno že danes pridejo v Mikro in jih jutr (četrtek) že lahko dvignete :D ... Aja, še delovni čas:
pon-čet: 8-16
pet: 8-15:30

Lp
Uporabniški avatar
 ero
hoj

amanita napisal/-a:Prenos trackov (že pretečenih poti) na računalnik je prav tako enostaven. Čeprav me moti to, da motionbased.com plota mojo pozicijo cca. 20 metrov proti jugu. Je možno, da ima FR toliko napake v absolutni poziciji? Bom še raziskal.

kako je z zemljevidi Slovenije na MotionBased.com?
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo,

Amanita,
Hvala za info. Me vesel slišati iz prakse da route delujejo. A v MapSource uporabljaš CroGuide?

GaGa napisal/-a:Verjetno že danes pridejo v Mikro

Hvala GaGa, se že veselim nove igračke. ;-)
Kdo je kontaktna oseba na Mikru? Na koga se lahko obrnem glede načina plačila?

LP
Uporabniški avatar
 amanita
@ero in ostali: sorry, moja napaka. Cel dan se že ukvarjam z motionbased.com, pa se mi je napačno zapisalo. Podatke uploadam v program SportSim. To je klient, ki nalaga karte preko interneta. Nekatere so zastonj, kot npr. satelitska slika. Tam vidim tudi moj track mapiran za tistih prej omenjenih 20m prenizko. Čeprav je danes nekaj narobe z njihovimi strežniki, ker map nikakor ne more naložit. V forumu berem, da update-jo software, mogoče pa bo v prihodnje kaj bolje.

Na motionbased.com pa še ne podpirajo Slovenije. Vsaj meni še ni uspelo naložit tracka.

@cyclop_si: Zaenkrat še nimam nobenih kart v MapSource-u. Delam enostavno z waypointi.
Uporabniški avatar
 nikec
Zdej ko nas bo tolk s tristoenkami bomo navalil na motionbased.com, da naredijo zemljevid naše kure :lol:
Še vedno bodo mel tolk zaslužka, da jim bo ostal za izdelavo zemljevida :twisted:
Uporabniški avatar
 mirko1
pegaz,oprosti ampak jaz sem ti poslal ZS da naročam FR.sedaj pa vidim da me ni na seznamu.ok.itak je amanita napisal da ne dobiš slo navodil,kar je bil zame pogoj za nakup.če uvozniku ni uspelo prevesti navodil jih tudi meni ne bo.
hvala vseeno :cry:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 GaGa
Garmini vas že čakajo v podjetju Mikro na Brnčičevi, tko da jih lahko dvignete že jutri zjutraj :D. Delajo pa od 8-16h, v petek pa od 8-15:30h.

Lp, pa obilo užitkov pri uporabi :wink:

Mirko1 - se bom pozanimala kako je s slovenskimi navodili?!
Uporabniški avatar
 GaGa
mirko1 napisal/-a:itak je amanita napisal da ne dobiš slo navodil,kar je bil zame pogoj za nakup.če uvozniku ni uspelo prevesti navodil jih tudi meni ne bo.
hvala vseeno :cry:
lp,mirko

don't worry be happy :D ... tole bi te znalo spravit v boljšo voljo :wink:.

Odgovor uvoznika:

Živjo, kratka SLO navodila so priložena, kompletna pa bi morala biti narejena že v ponedeljek, pa nam je prevajalca zdelala gripa, tako da jih je obljubil za konec tedna.
Ko jih bom imel, bodo za vse dostavljena v MIKRO.
Drugače pa lahko uredim tudi praktično prikaz-tečaj uporabe z našim zunanjim sodelavcem, kateri Fore301 že obvlada v celoti.

Mirko1, upam da te je tole prepričalo... trudimo se, da bi bli vsi zadovoljni :D
 Nataša
No, jest pa ravno navodila za Forerunnerja 201 prevajam, tko da če bi kdo to želel...naj se javi :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Javlja se vam ponosni lastnik FR 301, ki zaenkrat gleda snežinke skozi okno, grunta, zakaj mu piskajoča stvarca ne lovi pulza in skrivaj razmišlja, kako bi prišel čim ceneje do slovenskih kart. Začetnik na prvi pogled.

Najprej hvala GaGi, ki se je potrudila in uredila tole transakcijo v rekordnem času in denarju. Mislim, da je v grmu še nekaj previdnejših potencialnih kupcev, ki čakajo na info, kako se nam obnese mašinca.

Amanita je napisal, da imajo nekateri probleme z zajemom pulza. No, jaz sem med njimi! 301 mi sploh ne najde oddajnika! V desnem zgornjem kotu mi ves čas utripa prečrtan srček (pomeni, da me ne mara? :( ) Naložil sem novi firmware (2.60), večkrat preskusil rescan in si odjemnik premeščal gor in dol, ga močil in celo mazal z gelom za elektrode. NIČ.

Hej, GPS soborci, ma kdo kakšno idejo? Malo me je prestrašil jayishmaka na CoolRunning, ki je napisal:
jajishmaka napisal/-a:I also purchased and received the Forerunner 301 last week but have been having a heck of a time getting the heart monitor to work. I have followed the instructions; made sure it was snug, made sure it was moist when applying, placed it in the right place, and even replaced the battery but still does not work properly. It did however work once but only for 10 seconds or so. Has anyone else had a problem with their digital heart monitor working or know of any other tricks I should try?
Thanks, Jay
.
Prvo, kar je, bom zamenjal baterijo (Garmin, GRRRR! :evil: ). Če še ne bo delovalo... bom šel pa k ombušmanu. :(

Glede na to, da nas je zdaj 5 novih uporabnikov (Amanita, Aleš, Cyclop_si, Nikec, Pegaz), in se noben ne pritožuje, se počutim prav, no, ne-lepo.

Pa vaše izkušnje?
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Glede kart, kakšne karte pa so to, mislim, kaj rabiš?
Uporabniški avatar
 amanita
Grrrrr, kot si rekel! Jaz imam sicer novo baterijo že kupljeno, pa je še nisem zamenjal, saj je medtem HRM začel delat OK. Zadnih 45 minut teka brez problemov. Rad bi videl, koliko bo ta še zdržala :?.

Upam, da boš tvoj problem rešil čimprej.

Me pa zanima druga stvar: lahko nekdo, ki ima poleg FR 301 še Polarja (ali podobno) preveri točnost Garminovega pulzmetra?
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, izvedljivo je, samo malo nerodno, gor vlečt dva pasova za mert pulz :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA