Dragi moji,
Javlja se vam ponosni lastnik FR 301, ki zaenkrat gleda snežinke skozi okno, grunta, zakaj mu piskajoča stvarca ne lovi pulza in skrivaj razmišlja, kako bi prišel čim ceneje do slovenskih kart. Začetnik na prvi pogled.
Najprej hvala GaGi, ki se je potrudila in uredila tole transakcijo v rekordnem času in denarju. Mislim, da je v grmu še nekaj previdnejših potencialnih kupcev, ki čakajo na info, kako se nam obnese mašinca.
Amanita je napisal, da imajo nekateri probleme z zajemom pulza. No, jaz sem med njimi!
301 mi sploh ne najde oddajnika! V desnem zgornjem kotu mi ves čas utripa prečrtan srček (pomeni, da me ne mara?

) Naložil sem novi firmware (2.60), večkrat preskusil rescan in si odjemnik premeščal gor in dol, ga močil in celo mazal z gelom za elektrode. NIČ.
Hej, GPS soborci, ma kdo kakšno idejo? Malo me je prestrašil jayishmaka na
CoolRunning, ki je napisal:
jajishmaka napisal/-a:I also purchased and received the Forerunner 301 last week but have been having a heck of a time getting the heart monitor to work. I have followed the instructions; made sure it was snug, made sure it was moist when applying, placed it in the right place, and even replaced the battery but still does not work properly. It did however work once but only for 10 seconds or so. Has anyone else had a problem with their digital heart monitor working or know of any other tricks I should try?
Thanks, Jay
.
Prvo, kar je, bom zamenjal baterijo (Garmin, GRRRR!

). Če še ne bo delovalo... bom šel pa k ombušmanu.
Glede na to, da nas je zdaj 5 novih uporabnikov (Amanita, Aleš, Cyclop_si, Nikec, Pegaz), in se noben ne pritožuje, se počutim prav, no, ne-lepo.
Pa vaše izkušnje?
LL, Pegaz

Lep let, Pegaz

Ahhh, I feel very Goladic today!