Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
:D Hvala za sliko , ta pa je res iz akcije.

Če je ne bom mogla s foruma dol potegnit, te bom prosila, da mi pošlješ po mailu.
Midve z Barbaro sva tekli od štarta do cilja v enakomernem tempu. Če ne bi bilo ležečega policaja na Slovenski, bi bil najin rezultat pod eno uro, tako pa sva magično mejo zgrešili za 12 sekund. :?

Kljub temu sva bili zadovoljni, vzdušje je bilo odlično. Ko sva čakali na štart maratoncev in poslušali The Stroj, naju je mikalo, da bi spet stekli :D . Namesto tega sva šli na palačinke, se malo sprehodili okrog in uspeli videti prve tri maratonce tik pred ciljem.

Potem pa na vlak in domov. :D
Uporabniški avatar
 lenči
No, pa sem po LM danes spet malo tekla :D . Resda v meglenem jutru, a na običajni trasi ob Savinji je bilo v lastni družbi prav prijetno :lol: . Sem dala kar malo gasa :lauf: in se čisto odklopila. Sonček je posijal dolgo po tem, ko sem bila že doma in polepšal dan :clap:
Čez 14 dni se grem pa nastavljat sončnim žarkom v Palmanovo :--

Pridno migajte polžki :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, saj ni treba biti tako solidaren z mano :? ...če že jaz nisem tekla, pa nisem imela kaj za poročat, ste pa vi gotovo :clap: .
No, danes pa po mesecu in pol spet miganje :D . Luštnih 6 km za dušo in telo, počasi bo pa menda tole vmesno stanje med tekom in hitro hojo prešlo v kakšen tek in nato v pravi polžji tempo :-- :oops: . Ne dam se in pika :D

Torej, migajte dragi polžki in uživajte ta prelep čarobni čas pred novim letom :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Malo tečemo in tako zato tudi malo pišemo. Nimamo kaj.Eni pa tečejo. Kaj tečejo . Letijo! Naj uživajo a ne Mojca,Sabina,Simona...
Uporabniški avatar
 lenči
Jeeeee, spet sem migala :D . Današnjih 9 km je bilo za dušo in telo pravi balzam. Saj je lepo ker je sonček, samo malo snega bi bilo pa glede na letni čas tudi lepo :) .
No, le migajmo polžki, to je prav prijetno. In ne glede na praznične dni, skrbimo tudi tako za naše telo in dušo :-- :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Bila danes dobra družba v tem lepem vremenu. Samo je klinc ko je ta nežna družba hitra in klepetava. In imam takoj preveč problemov. Že sam z sabo če sem tiho jih imam če pa dobim še dodatke je pa jeba takoj tukaj.Samo ni mi žal. :FO:
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:Bila danes dobra družba v tem lepem vremenu. Samo je klinc ko je ta nežna družba hitra in klepetava. In imam takoj preveč problemov. Že sam z sabo če sem tiho jih imam če pa dobim še dodatke je pa jeba takoj tukaj.Samo ni mi žal. :FO:

:-- :-- temu se pa reče pretiravanje, sploh pri hitrosti...ampak " :FO: " :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: No, kakorkoli....bom drugič bolj "pridna" ...aja, pa hvala za družbo, luštn je blo :D :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Včerajšnjih 6 km je bilo za dušo in telo, sicer telo nekako ni hotelo najbolj sodelovati :? a se nisem pustila :D . Je treba pričeti spet migati in pika :wink: . Jutri bo pa prava veselica, pardon, zimska pravljica, komaj čakam :-- .
Slišim, da pridno migate dragi polžki, tako je prav :laola , le dajmo, mi se ne damo, vreme vedno je :clap: :clap: . In seveda, lepo preživite praznične dni :laola
 *Irena*
Ojla,
pa se še jaz malo javim v tole temo. Nič ne tečem, danes je 11. dan od mojega zadnjega teka. Imam namreč hude bolečine od stegna pa vse do meč (išias). Včasih trga za znoret. Nogo pa imam čist mravljinčasto in odrevenelo. Dobila sem tri protibolečinske inekcije, pa je bilo malenkost bolje, vsaj šepala nisem. Rtg je pokazal neko zoženje pri L4/L5. Če se ne bo izboljšalo, grem po novem letu nazaj k zdravniku, da me pošlje k ortopedu.
U glavnem, zdaj vem, kako je to ko ne moreš nič migat. Sem že čist obupana, celo poraja se mi vprašanje, če bom sploh še kdaj lahko tekla.
Tako, tule sem zdaj pojamrala, če pa je imel še kdo podobno težavo in koliko časa, pa mi naj malo upanja vlije.

Pridno tekajte, pa še zame kakšen km naredite.
Uporabniški avatar
 Asparagus
*Irena* napisal/-a:Ojla,
pa se še jaz malo javim v tole temo. Nič ne tečem, danes je 11. dan od mojega zadnjega teka. Imam namreč hude bolečine od stegna pa vse do meč (išias). Včasih trga za znoret. Nogo pa imam čist mravljinčasto in odrevenelo. Dobila sem tri protibolečinske inekcije, pa je bilo malenkost bolje, vsaj šepala nisem. Rtg je pokazal neko zoženje pri L4/L5. Če se ne bo izboljšalo, grem po novem letu nazaj k zdravniku, da me pošlje k ortopedu.
U glavnem, zdaj vem, kako je to ko ne moreš nič migat. Sem že čist obupana, celo poraja se mi vprašanje, če bom sploh še kdaj lahko tekla.
Tako, tule sem zdaj pojamrala, če pa je imel še kdo podobno težavo in koliko časa, pa mi naj malo upanja vlije.

Pridno tekajte, pa še zame kakšen km naredite.

Irena, seveda boš še tekla, samo letos ne več :wink: . Če že moraš imeti prisilno pavzo, je bolje zdaj kot pa spomladi. Gotovo se bo našel kdo, ki ima izkušnje z išiasom in ti dal kak nasvet. Jaz ti želim, da se čimprej pozdraviš in se februarja zmenimo za 3.tek Polžje sekcije v Kresnice :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, zadnji tek letos je za mano. Letos bolj slabo tekaško leto, a vendar, migali smo :clap:

Dobrooo jutroooo, dober dan. Sreda, kot vsaka sreda, pa vendar tako drugačna. Zadnji dan letošnjega leta, ko zremo polni upanja v novo leto. Naj nam bo torej v 2015 naklonjenega zdravja, zadovoljstva in sreče. Naj bo naša volja in želja tako močna, da bomo dosegali cilje. Naj nas osrečujejo ljudje okoli nas in mi osrečujmo druge. Veliko vsega lepega v letu 2015 želim.

Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, smo že polno v novem letu :D . In v tako lepem vremenu je bilo teh 9 km čisti užitek. sicer so rokavice obvezen modni dodatek, če tečeš ob reki in v senci, na sončku pa je res super užitek. Bo treba redno ponavljati te užitke :--

PolŽki, pridno migajmo, da nas pomlad najde pripravljene :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Trudimo se tudi letos, čeprav ne ravno veliko s tekom :D . Prvi dan sem počivala, drugi dan en krajši tek, včeraj smučanje in danes sobno kolo.

Polžkom in ostalim tekačem želim veliko zdravja in sreče v letu 2015 :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, med tednom sem malo zmrznila in raje preganjala truplo na orbitreku in gledala televizorček :wink: . Danes pa spet miganje zunaj :clap: . Sicer sem imela prva dva kilometra pravo drsalnico, potem pa dobro podlago in je šlo brez težav naprej :D .

Polžki, migajte še naprej, saj vemo, vztrajnost je naša vrlina :laola :laola :laola
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA