Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz pa opremo imam, mi pa cajta zmanjkuje :-) ... zato tudi ... ŽAL
Uporabniški avatar
 RoKo
ZdravkoC napisal/-a:Jaz pa opremo imam, mi pa cajta zmanjkuje :-) ... zato tudi ... ŽAL

te mi pa opremo prnesi
:wink:
Uporabniški avatar
 s:k
Dereze s sabo imet ne bo nič narobe, verjetno pa bo šlo tudi brez. Sicer so za noč napovedane temperature nad 0 kot tudi jutri čez dan.
Uporabniški avatar
 andrejl
Jaz sem bil včeraj 2x, prvič brez derez, drugič pa z.

Po mojem ni potrebe, da bi jih imel. Ledu ne bo, vsaj mislim. Spodaj bo plundra in blato, višje pa shojen sneg.
Uporabniški avatar
 andrejl
Je pa res, da če bi imel lažje dereze, bi si mogoče premislil. Moje imajo skoraj 200g vsaka in se mi zdi kar precej.
Uporabniški avatar
 Enkica
Dobro šibajte gor in dol! Meni je nekaj planiranih vzponov preprečila poškodba gležnja :( .
 TONEK
Tekma je za nami in mislim, da jo bo prav vsak udeleženec ohranil v lepem spominu. Spodnja in zgornja miza se je šibila od raznih dobrot, vsi organizatorji neverjetno prijazni, v koči maxi porcija jote s šinkom - natakarica samo ena, vendar prava profesionalka, ki je množico gostov opidenala v nulo.
Tekma je minila, kot bi mignil, meni je kakšnih 10 min. zmanjkalo za sedmi napad - pa drugo leto, če bodo vremensko-snežni pogoji malce boljši. Čeprav je coprniška gora le malo višja od 1100m, so bili na vrhu pogoji popolnoma zimski z mrazom in meglo. Žal moj emšo zopet ni imel konkurence, saj so se po gori podili sami mladci in mladenke, tastarim očitno tekma brez startnine (in nagrad) ne nudi pravega motiva.
Nestrpno čakam rezultate :D
Uporabniški avatar
 s:k
Pa je za nami še drugih 8 ur Slivnice z zmago Tonija Venclja z 10. vzponi.

Hvala vsem udeležencem/tekmovalcem za super vzdušje kljub slabšemu vremenu. Upam, da vas nismo razočarali niti z organizacijo niti z nagradami in vabljeni ponovno naslednje leto.

Povezava na strani z uradnimi rezultati in prostor, kjer bodo objavljene tudi fotografije: http://pdk.forma.si/2015/02/14/rezultat ... nice-2015/
 TONEK
Očitno sem vam preveč kvaril starostno povprečje in ste me pomladili za 9 let. :lol:
Prosim za popravek št. 107.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA