- 12 Maj 2015, 10:39
Predstavljaj si,da bo 2016 na vipavskem koncu pihala burja tja okrog 100 km/h,po grebenu Nanosa pa se boš morala grabiti za šope trave,da te ne bo odnesla nazaj v dolino,kar sploh ni redek scenarij .Takšna idila,kot je bila letos,je bila naročena le za prvo izvedbo tega teka in povzročanje zelene zavisti pri tistih,ki se teka nismo udeležili.Proti meni sta se recimo zarotila Ahil in Gastritis,kar je verjetno povezano predvsem z dejstvom,da niti slučajno ne komaj čakam 2016.
Ampak tečem in hodim po meni dobro znanih in ljubih poteh pa še zdaj z vsemi,ki poročate o svojih zasebnih in splošnih užitkih na tem teku.Kmalu pa tudi fizično, in to navkljub vsestransko neprijetnemu čakanju na 2016,ali pa prav zaradi tega.
Strašno me veseli za organizatorja,da je zadeva tako dobro uspela in vse,ki ste uživali.
Nekako pa še kar pričakujem,da se bo ne samo o teku s svojimi duhovitimi polubi in pozdravi oglasila tudi Cici.
Ampak tečem in hodim po meni dobro znanih in ljubih poteh pa še zdaj z vsemi,ki poročate o svojih zasebnih in splošnih užitkih na tem teku.Kmalu pa tudi fizično, in to navkljub vsestransko neprijetnemu čakanju na 2016,ali pa prav zaradi tega.
Strašno me veseli za organizatorja,da je zadeva tako dobro uspela in vse,ki ste uživali.
Nekako pa še kar pričakujem,da se bo ne samo o teku s svojimi duhovitimi polubi in pozdravi oglasila tudi Cici.