Jole glede na to da v800 imam in ga uporabljam vsak dan, bom kar iz prve roke.
- Ja "napredne treninge" moras res nastaviti na racunalniku. Glede na to, da se stvar lahko sinhronizira preko telefona (vsaj ce imas Android ali IOS) to ni nikakrsen problem, ker vsaj enkrat na dan je v danasnjih casih vsak za racunalnikom

- Tudi "poglede" na uri nastavljas lahko samo preko racunalnika. Ampak to naredis enkrat in imas za vekomaj mir. Sam ne cutim potrebe, da bi to moral popravljati na uri, ker jih nikoli ne spreminjam, potem ko sem enkrat nasel optimalne kombinacije zame in za moje sporte.
- Navigacijo v800 ima ze od vsega zacetka. Res da ne turn by turn, ampak brez problema das lahko notri pot in te "vodi". Sicer ne uporabljam prav pogosto, recimo enkrat na 14dni na mtb-ju pa definitivno.
- Triatlona se pa res ne grem, tako da ne vem kako dela, ampak vecina ljudi je kar zadovoljna z njim pri triatlonu.
Kar se pa baterije tice pa ne vem ce je ravno problematicna. Pozimi mi je brez problema zdrzala 2 dneva alpskega smucanja (gps+hr), kar znese cca. 15-16h, pa verjetno bi se kaksno uro zraven, ampak sem jo pred naslednjim dnevom raje napolnil. S tem da imam vedno vklopljen normalen gps (1sec sequencing ne tisti low power, ki ima 60sec sequencing), pa ceprav naj bi po specifikacijah imel samo 12-13h.