Ravnokar sem se vrnila s prvega teka z novimi supergami - Nike Air Pegasus, pa sem čisto iz sebe. Nisem mogla verjeti, kaj se je dogajalo
Poleg tega, da so nekem nenavadno težke na nogi, sta me začeli boleti obe koleni, v levem podplatu pa sem čutila pekoče bolečine - na vsakem koraku ... Ne vem, če sem med tekom že kdaj vodila samopogovore. No, tokrat sem jih.

Slišalo se je nekako takole: "Au, au, au, au ... "
Na srečo sem na forumu našla odgovor superge na podobno težavo.
superga napisal/-a:Glede bolečine v nogi pri teku z Pegasusom sta možnosti dve in sicer prva je tista, ki jo je omenil že Matjaž in sicer, da noga ni še "navajena" novega modela ... Druga možnost pa je ta, da postavljanje noge ni pravilno (takih nas je velika večina tekačev) in ker je PEGASUS povsem nevtralen copat, ki ne "popravlja" pronacije (zvračanje noge navznoter) se lahko ta pritisk prenaša na kosti v podplatu in od tod bolečina. Če je nepravilnost majhna se noga sčasoma prilagodi obutvi in bolečina mine, drugače pa je potrebno zamenjati copat.
Upam, da se bo noga res privadila, sicer ne bom več nikooooooooooooli menjala znamke. Reebok je zakon!!!!!!!!!!!! Ko sem nekaj časa nazaj Reebok superge zamenjala za Pumo, sem imela prav tako težave (žulji, žulji, modri nohti, bolečine, bolečine, ... ) ... Takrat sem težavo rešila tako, da sem si kupila kar dva para Reebok superg

, Puma superge pa podarila kolegici ...
Morda se kdo spračuje, zakaj sem sploh zamenjala superge

Delno ste za to krivi forumovci, ki delate toliko reklame za Nike Pegasus

, delno pa tudi občasne težave z desnim kolenom. Glede na to, da sem supinatorka, sem od teh superg pač veliko pričakovala
Pozdravcek