vlade napisal/-a:Upam, da se ne ustavljajo na okrepčevalnicah, potem pa v sprintu nadoknadijo izgubljen čas.
Želje in pričakovanja nas, ki se imamo namen pridružiti tempo tekačem, so očitno zelo različne

Meni pa je OK, če na okrepčevalnici
malce upočasnijo (toliko, da lahko tisti lonček ali dva vode spiješ med hojo ker teči z istim tempom mimo okrepčevalnice in se vmes še okrepčati meni ne gre) in to upočasnitev, ki vzame nekaj sekund, "vkalkulirajo" v siceršnji tempo teka.
Do sedaj sem nekajkrat uspela najti "svojega" tempo tekača in so imeli kar različne pristope - od tega prej opisanega, ki mi je bil najbolj všeč (da je mimo okrepčevalnice nekaj korakov hodil), do takega, ki je mimo okrepčevalnice tekel s popolnoma istim tempom. Večina nas je potem zaostala za nekaj deset metrov in potem smo bili mi tisti, ki smo morali "šprintati", da smo ga ujeli. In intervali, četudi kratki, na 42 km še nikoli niso bili dobra stvar ;(
Mogoče kdo ve: zajčka za 4:00 lahko iščem v 5 coni? Na začetku, sredini, koncu? Včasih jih je kljub balončkom težko najti, če ne veš točno kje iskati

Pa dober tek vsem!