Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 msusteri
Imam jest štartnino viška ... na žalost mi je poškodba prekrižala načrte :( ... če si še zainteresiran, mi prosim javi ... lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 zajc
slorunner napisal/-a:Če je kdo tolk prijazen, da me v soboto zjutraj pobere v Ljubljani (avtobusna postaja) in me po tekmi prpelje nazaj, naj se javi.

Lahko te poberemo, na ZS pošlji svoje podatke (telefon, e-pošta...). Ura še ni točno določena. Glede na to, da sem paranoik, bo ura bolj zgodnja ;)
 srnec1
Jančika napisal/-a:Tudi jaz se veselim, me pa tudi malo stiska, saj je to mojih prvih Sladkih6 :) . Ostala sem brez navijača, tako da bom imela malico za spremljevalca viška, če bo kdo rabil.

Moja navijačica pa nima malice tk da bi jo kr odkupu, če se nisi že s kom zmenila :)
Uporabniški avatar
 Jančika
srnec1 napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Tudi jaz se veselim, me pa tudi malo stiska, saj je to mojih prvih Sladkih6 :) . Ostala sem brez navijača, tako da bom imela malico za spremljevalca viška, če bo kdo rabil.

Moja navijačica pa nima malice tk da bi jo kr odkupu, če se nisi že s kom zmenila :)

Z veseljem šenkam :D . Zmenjeno, pocukaj me v soboto (saj imamo imena menda na številkah, ne?).
 srnec1
Jančika napisal/-a:
srnec1 napisal/-a:

Z veseljem šenkam :D . Zmenjeno, pocukaj me v soboto (saj imamo imena menda na številkah, ne?).

Ja verjetno bo kej napisan ja.. No pr men bo en drug ime pisou k mam od druzga štartino..Bom pa js tebe nekak najdu :) hvala pa se vidimo jutri :)
Uporabniški avatar
 Vreme
srnec1 napisal/-a:Ja verjetno bo kej napisan ja.. No pr men bo en drug ime pisou k mam od druzga štartino..Bom pa js tebe nekak najdu :) hvala pa se vidimo jutri :)

nič ne boš imel od drugega štartno številko. Boš imel kar svojo, samo brez imena ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA