- 02 Nov 2015, 20:35
Imam jest štartnino viška ... na žalost mi je poškodba prekrižala načrte
... če si še zainteresiran, mi prosim javi ... lep pozdrav.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
slorunner napisal/-a:Če je kdo tolk prijazen, da me v soboto zjutraj pobere v Ljubljani (avtobusna postaja) in me po tekmi prpelje nazaj, naj se javi.
Jančika napisal/-a:Tudi jaz se veselim, me pa tudi malo stiska, saj je to mojih prvih Sladkih6. Ostala sem brez navijača, tako da bom imela malico za spremljevalca viška, če bo kdo rabil.
srnec1 napisal/-a:Jančika napisal/-a:Tudi jaz se veselim, me pa tudi malo stiska, saj je to mojih prvih Sladkih6. Ostala sem brez navijača, tako da bom imela malico za spremljevalca viška, če bo kdo rabil.
Moja navijačica pa nima malice tk da bi jo kr odkupu, če se nisi že s kom zmenila
Jančika napisal/-a:srnec1 napisal/-a:Jančika napisal/-a:Tudi jaz se veselim, me pa tudi malo stiska, saj je to mojih prvih Sladkih6. Ostala sem brez navijača, tako da bom imela malico za spremljevalca viška, če bo kdo rabil.
Moja navijačica pa nima malice tk da bi jo kr odkupu, če se nisi že s kom zmenila
Z veseljem šenkam. Zmenjeno, pocukaj me v soboto (saj imamo imena menda na številkah, ne?).
srnec1 napisal/-a:Ja verjetno bo kej napisan ja.. No pr men bo en drug ime pisou k mam od druzga štartino..Bom pa js tebe nekak najduhvala pa se vidimo jutri
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA