Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
no za našo Guno je tole prva taka "ta prava" tekaška tekma s startom in ciljem. Kar dobro se je obnašala, ni je motila množica kužkov in lepo sva odtekli. Ogledala si je tudi nastop kužkov in sklenili sva, da bo treba kakšno stvar še natrenirati. :wink: Ja so bli res face :lol: . Še posebno nama je bila všeč ena majhna žverca, ki je pri agilitiju tekla, lajala in skakala kot mali vragec. Res je bil super. :laola
Organizatorji so se potrudili in upam, da se še vidimo takole skupaj s kužki.
Uporabniški avatar
 Fotr
Ne bom neposredno napisal, da se v okolici živalskega vrta počutim kot doma, da ne bi prišlo v napačno razumljen kontekst, vendar je res, da imam na kraje okoli Tivolija res prijetne spomine. Včeraj sem po dolgem času srečal tudi osebe iz TF, ki jih že dolgo nisem videl, pa so se ti spomini še okrepili. Izredno vesel sem bil srečanja z Maniko, ki ji je bolezen in poškodba za dalj časa preprečila tek, ni ji pa to nič škodovalo, kajti še vedno dobro zgleda, bi rekel, da še lepše kot prej. Skupaj s Poletovo ekipo sva z Maniko terene okoli živalskega vrta, Tivolske stezice in klanec v Mostec, pretekla neštetokrat.

Takoj ob prihodu mi je nedeljsko popoldne polepšala Pia, ki me je vprašala, kako da sem toliko shujšal. Druga ugotovitev je bila, da psi niso nič več alergični name, kajti vsi so samo prijazno skakali okoli mene in se mi motali pod nogami. Miro je rekel, da me zdaj marajo zato, ker čutijo, da se jih ne bojim več. Ker je tako lepo, da te psi marajo, se jih zagotovo ne bom več bal. Lučko in Šik nista tekla, ampak je Lučko venomer slikal, kar je dobro, smo vsaj ovekovečeni, Šik pa se je samo družil, česar pa nisem mogel imeti vseskozi na očeh in zato o njegovih družicah nič ne vem. Je pa Šik prvi kuža, ki je uvedel dres TF za pse.

Prvič v življenju sem se slikal s psom v naročju, izbral, pravzaprav ga mi je Lučko določil, majhnega, prijaznega kužija in ker je bil na vrvici nemiren, sem ga vzel v naročje za skupno fotografijo. Kuža se je po koncu slikanja kar tresel. Ne vem točno zakaj, ali ker je bil tako razburjen, ker se je slikal s Fotrom, ali je imel tremo, ker ga je slikal tako znan fotograf kot je Lučko, ali se je bal gospodarjev, ker se je slikal s tujimi ljudmi, ali pa se je bal Fotra, še posebej, ker sem ga zelo močno držal, ker je psiček čimprej hotel pobegniti iz Fotrovega naročja. Kakorkoli, tihožitje Fotra s psom je uspelo.

Nato smo tekli Pomladni tek TF in Repkov tek. Sicer je bila proga predvidena bolj kratka, ampak ker sta bila dva teka v enem, jo bi bilo po mojem treba preteči dvakrat. Ker je pa teči po isti progi dvakrat monotono, smo se nekateri odločili podaljšati tek do Kosez in nazaj do starta. V trojki smo tekli Ero, Pegaz in jaz in stoodstotno lahko zagotovim, da je bil to pravi, klasični pogovorni tek, ki bi bil lahko za primer treninga teka v pogovornem tempu.

Ko je nastop ljudi na teku minil, so nam še psi pokazali, da niso od muh in da znajo stvari, ki se jih ljudje nikoli ne bodo naučili, pa naj jih psi še tako dresirajo. Če bi se ljudje učili od psov, potem bi bil zagotovo tudi svet drugačen, rečem lahko boljši. To so pokazali vsi kužiji, ki so bili včeraj prisotni in ki so s sabo na vrvici pripeljali tudi ljudi.

Ob izbruhu čustev je bilo treba na koncu opraviti tudi analizo in kateri kraj je najbolj pristojen za izbruhe? Seveda, vulkan in to Etna, zato smo temeljito analizo opravili v piceriji Etna.

Bilo je lepo popoldne, obogateno s srečanji z osebami, s katerimi se že dolgo nismo videli, začinjeno s kratkim tekaškim treningom in ozaljšano z vsemogočimi pasmami kužkov, psov, psičkov in psičk. Pa še malo denarja smo zbrali za njih. Lepo popoldne na cvetno nedeljo.

Zadovoljen sem se vozil proti domu in po radiu ujel krasno glasbo, Gregorijanski koral Cvetne nedelje, ki je zaokrožil lep dan še s slavnostnim radzoloženjem.
Uporabniški avatar
 mazi
Živjo, :lol:

Preživeli smo lep popoldne ob ''repkovem teku'' in spoznal sem kar nekaj članov TF v živo! Moram reči da ste zelo dobra druščina... :wink:
Uporabniški avatar
 ali
Čestitke Repku in hvala Lučku za fotografije!! "Svojo" sem že spravila za spomin.
Odkrito povem, da občudujem vse, ki ste se na pot podali napol goli :? Jaz sem bila oblečena v več plasti, tudi pod hlačami sem imela še ene, pa me je najprej krepko zeblo :shock: Kapo dol, res ste dobri!
Po dolgem času sem videla nekaj dvonožnih in malo bolj kosmatih agilitaških prijateljev, odtekla progo brez vmesne hoje (hura!) in z največjim užitkom pohopsala čokoladni rogljiček :D
Le tako naprej - pridem tudi prihodnje leto - še posebej, če bo spet kaj čokoladnega 8)
Lp
Ali
 Xena
DRAGI TEKAČI, TEKAČICE IN PREDVSEM ŽIVALOLJUBCI!!!

ISKRENO SE VAM ZAHVALJUJEM ZA SODELOVANJE NA NEDELJSKEM "DOGODKU" - BREZ VAS NAM NE BI USPELO, TOLIKO DOBRE VOLJE IN POZITIVNE ENERGIJE NA KUPU ŽE DOLGO NISEM SREČALA.. .. ILONINA (EELAH) IDEjA, DA SE SPEČAMO :lol: JE ODLIČNA IN NAJVEČ OD TE IDEJE BODO IMELE ŽIVALICE!!

TOREJ, V IMENU VSEH REPATIH IN KOSMATIH, PREDVSEM PA POMOČI POTREBNIH - HVALA! :cast:

Katarina, sklad REPEK
 matejas
Živjo!
V nedeljo je bilo na Repku prav fino. medve z Neli sva kar resno vzeli zadevo. Posebej ona, saj me je vlekla od starta pa vse do cilja.
Hvala organizatorjem.
Uporabniški avatar
 eelah
Zdravo!

Se zahvaljujem še za 17.500 sit, mi jih je ravnokar dal Ero, ki ste jih še zbrali na Repkovem teku!!!
Kandidatka bo kmalu ena psička, ki bo šla na sterilizacijo, dom pa še vedno iščeta Lili, posavska gonička in Ari - posavski ostrodlaki gonič.
Več o vsem tem čez vikend na naši strani, kjer se bomo tudi spremljali!

Hvala!
Uporabniški avatar
 Špik
Ko sem gledal posnetke sem pricakoval, da boste VI forumovci preganjal in za seboj vleki kuzete in ne oni vas... :lol:

Posnetki so pa ker lustni, glejte v petek...

lp
Uporabniški avatar
 Manika
Prav fino vas je bilo po dolgem času spet videt. :D Sploh Fotra, ki ima nov videz, kar sva se nazadnje videla.

Kužki so bili pa pridni. Nisem opazila nobenega renčanja ali pa celo pretepa. Le en pudel je bil precej prestrašen v množici svojih "kolegov". Sploh se ni hotel premakniti, pa ga je lastnik malo povlekel, kuža se je pa upiral in si najbrž kar precej zbrusil kremplje na asfaltu :) .

Imajo pa forumovci luškane in pridne kužke :) .
 Xena
TOLE JE IZSEK IZ "REPKOVEGA BAROMETRA", ki ga vodimo na nekaj forumih, kot so mojpes.net, med.over.net ter planet.lepote. Ko bo spletka, pa bo vse na njej.

No, takole, več kot en mesec je minil od mojega zadnjega javljanja. :oops:
Vmes se je veliko novega zgodilo :!: , predvsem pa smo se repkovci vrgli na nekaj "obstranskih" aktivnsti, kot so piljenje Repkovega statuta in spletne strani, saj se osamosvojitev bliža z velikimi in dooooooooooooolgimi koraki! . POleg tega smo organizirali s tekači "Repkov tek" , naredili nekaj reklame na radiu in v časopisu.

Tudi mošnjiček ni miroval - dinčki so kar pridno leteli not, pa tudi ven!

Torej, zadnje stanje:

+ 48.929,00 sit
-------------------------------------------

+ 52.000,00 sit (donacije posameznikov: forumovcev, kinologov, posvojiteljev nekdanjih Repkovih "pacientov", simpatizerjev....)

+ 84.593,00 sit (izkupiček s prireditve REPKOV TEK, ki smo ga organizirali skupaj s Tekaškim forumom,
revijo Lisa in Gala ter trgovino za hišne ljubljenčke Mr Pet;

http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... sc&start=0

!!!! OB TEM OPOZARJAM NA ČLANEK O REPKOVEM TEKU V DANAŠNJI IZDAJI REVIJE "GALA" !!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

= 185.522,00 sit :lol:

- 66.579,00 sit (stroški Arčijeve operacije, del stroškov pa je pokrila začasna skrbnica! :) ;

http://med.over.net/phorum/read.php?f=4 ... 98&t=41998

- 5.112,00 sit (evtanazija muce brez imena, ki je bila najdena v Ljubljani, težko poškodovana po prometni nesreči........ :cry: )

---------------------------------------------------------------------------------------------

= 113.831,00 sit :shock: :lol:

Kot vidite, Repek pridno "odrašča" in ima polno dobrih idej, vse pa so v smislu, naj čimveč živalicam REPEK SPET POMAHA!!!!

Hvala.

Katarina

opomba: v barometru ni vštet tisti znesek, ki je bil zbran naknadno (17.500), saj se z Eelah še nisva uspeli dobiti za predajo, imam pa navado šteti le tisto, česar se dejansko dotaknem. :clap:. Upam, da razumete, pa to seveda ne pomeni, da dvomim v tisti znesek :wink:
Nazadnje spremenil Xena, dne 26 Mar 2005, 09:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ninocka napisal/-a:...Ko je človek na "bolniški" ujame tudi takšne termine oddaj. :P

Ninočka :wink:
Želim ti, da bi čim prej zopet lahko začela "bojkotirati TV sprejemnik" ob teh terminih, sploh od prihodnjega tedna dalje, ko bo daljši dan. :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Na repkovem teku je bilo res zanimivo in zabavno.

Tule sem našel še eno (edino) fotko, ki sem jo uspel narediti na tej prireditvi. Delovni naslov bi lahko bil "FOTR, BLAŽEN MED TFORUMOVKAMI".

Slika

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA